[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
硬係覺得tempV 之後會有好大副作用

今次butcher 同 hughie 第一次打homelander 就贏得咁爽 冇理由咁輕鬆就比佢地贏 同埋之前starlight都講過打未測試藥好危險
咁樣忍痛監生挖出嚟都唔算普通啦成個燎原火咁
supe 應該都唔係個個刀槍不入, 你見上季佢地去精神醫院果陣都有試過就咁用普通手槍就殺到supe, 但starlight 比butcher 用狙射都無事
唔知係bug定點
就咁睇成套野真係無人可以單挑打嬴homelander
Gus fring都唔識
普通supe 大力小小 硬淨小小 不過你咁講落之前比人燒左半邊人都忍到一係佢好似Deadpool咁一係身體素質 不過對比起homelander 我真係唔覺得係山寨版homelander
Homelander由細到大都係最大力果個
殺人永遠一拳一laser就搞掂
無啦啦show啲咩格鬥技巧出黎先怪
你講既expect好啲咪啫係想好似啲電影咁有budget就硬要個場面搞晒大龍鳳好epic咁
後入射唔出
睇佢性格唔似喎,似會發展成 堅持唔啪V,跟住死左
跟住主角團覺得Butcher間接累死佢,分崩離析,黎個反轉比homelander有大機可乘,咁可以拍多幾季
The boys唔會拍呢種公式劇情啦
我覺得MM反而堅持有原則
最後會拉攏返Butcher同Hughie唔再用V多
我諗Homelander到劇完都唔會死
基本上係男一咁濟 戲內戲外都滿足自己
Antony Starr
好撚好睇呀屌
佢咪就係套劇想串個班人囉
但nori 係黑人黎

可能nori 知 soilerboy 種族歧視 所以先出賣佢?
咪好似一拳超人咁,練到身體極限嗰陣,個招式就係最普通嘅「認真拳」囉
Ashley 屌人越黎越岀色
butcher夠癲 又唔怕死互打個時個笑樣癲撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞