[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
其實starlight究竟計劃緊D咩?
如果佢破壞左homelander個形象令到全世界都知佢係衰人 佢只會發癲殺哂所有人然後恐怖統治全世界 佢冇得輸
同埋點解唔直接放HL害死全機人果條片?
"Blue Hawk lives in your heart"
A-train個plot twist幾正

"I will harvest your egg"

Butcher & Noir face their demons
Butcher剛剛先I am so sorry 都係決定推hughie去死

Deep繼績柒, 不過未見到佢上電視出醜

soldier boy & homelander
"what kind of father wouldn't want that"
但soldier boy唔似對佢/任何野有感情
都係報仇隊草屌女
再講 vought係因為推homelander上先決定做低士兵男
佢唔似會就咁算
下一季殺咗HL同SB啦
其實homelander咪又係鬥bluff
he needs to be loved
佢係要有人祟拜佢當佢係神 佢先丁得出
殺晒D人佢係可以 不過佢自己都無癮
佢係女人
你想點?
我覺得佢諗自己咁特別 唔可以有第二個
依家佢就係唔驚段片
soldier boy性格咁人渣 同butcher個老豆一樣 就算係睇住老婆十月懷胎生出黎既仔都唔會珍惜 何況只係實驗室用佢D精黎整homelander出黎

SB咁長命 佢幾時再生仔都得
建議重睇 Homelander已經唔驚段飛機片
吓 咁撚樣我唔撚想睇
希望唔會作到呢個先係佢真既能力
戀母情結同仇父幾有關係,homelander大機會會搵位殺soldier boy
想知係乜 口水?
睇落似frenchie mm佢哋搵到毒氣整到soldier boy癱癱地然後homelander執雞殺佢
得番一集睇怕都係又要比劇組吊癮等下季
反而覺得會殺 咁就對到上一集叫佢抹走人性
所以咪話Starlight唔知係到做緊咩囉
Starlight 純歐血統真係殘得快老得快
亞洲同印度
black noir雖然偏離原作但係又寫得好好
個屎忽
Solider boy仲有弱點,可以播俄文歌引佢自爆/失控

FF:Homelander俾Solider boy打中咗,無晒能力,下季要「扮Homelander」
下季主線就係Homelander要揾返能力,同時Butcher Hughie因為打Temp V要暫時退場,追殺唔到Homelander
Starlight現階段都唔係對抗緊Homelander,或者對抗唔到Homelander
只係救緊人,平民唔使俾Solider Boy波及,Hughie唔使俾Temp V整死.......
開Live都係保命招,根本唔係搞Homelander
未睇過,劣評太多所以冇睇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞