[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
有個會assembly required喎
因為佢狂打V 想再快啲
官方有冇講過點解homelaner心口塊布冇再反過落黎?
其實你哋係咪成班弱智 你呢句咁嘅垃圾野都可以咁多正皮
我嗰句就話因為啲人可能睇到我個名所以先至負皮

首先佢成段戲上文下理一直都係講緊清除homelander
然後你留意吓啲背景音樂
佢原本就係想做到好緊張嘅氣氛 爆頭女一講嘢 即刻停
意思即係話唔係危險狀態

然後佢講咗句keep this between us
如果係警告佢 點解要keep this between us?
根據上文下理咪就係講緊清除Homelander呢個秘密囉
It would be really tough to take out america’s sweetheart
如果真係警告佢 爆佢個頭有幾tough?

再講 如果你係想捉字面嚟到睇America’s sweetheart
喺第一季第三集butcher已經同hughie講佢ass bomb咗 America’s sweetheart - 透明人
所以完全係可以形容男人

不過可能我太認真啦
唔記得咗呢度係弱智連登中學討論區
然後你留意吓啲背景音樂
意思即係話唔係危險狀態

如果係警告佢 點解要keep this between us?
It would be really tough to take out america’s sweetheart

再講 如果你係想捉字面嚟到睇America’s sweetheart
喺第一季第三集butcher已經同hughie講佢ass bomb咗 America’s sweetheart - 透明人
所以完全係可以形容男人

不過可能我太認真啦
然後你留意吓啲背景音樂
意思即係話唔係危險狀態

所以完全係可以形容男人

不過可能我太認真啦
弱智仔
佢拉攏唔到STARLIGHT一齊做低HL仲大家攤哂牌
STARLIGHT呢個MOMENT仲未係佢敵人 唔需要爆佢頭
咪整到STARLIGHT流鼻血警告佢唔好爆佢地講既野出去囉

BTW,將啲正負評睇到咁重要你先係弱智中學雞
仲以為人地負評你即係同意你
咁樣打飛機都有
編劇有心debuff佢
明明心臟病發完第二季a train仲可以跑哂全個城市去搵hughie同annie
今季咩都冇講就話佢嚴重到完全唔跑得
你嗡緊乜撚
屌奶星睇幕咁撚易明既戲都可以睇到錯撚柒哂
都算啦仲要衝出黎話其他人弱智
痴撚線係咪睇愛回家睇到腦短路
呢個又係小癲
到底呢幕有幾值得深思啊CHING
你話爆頭女之後會點部署就值得討論姐
你提出果D問題根本都比哂答案 你就話都係0線索
大佬呢個討論區係咩事
唔係isp email先開得AC架咩
算啦,唔識講
笑撚到癲
Kimiko中完soldier boy laser無咗超能力
Herogasm啲人中完無死嗰啲都仲有能力
(Love sausage仲係長JJ,定係軟咗條扯唔起,當係無咗能力
係咪變長左唔識縮返短/冇得好似以前咁郁
最尾將條撚托喺膊頭離開
真係
上面仲有段係問點解hughie要打A train
到底問乜撚嘢呀屌
要幾弱智先睇唔明咁簡單嘅心理變化
笑撚死
你條垃圾咁簡單既劇情都可以睇唔明,本身已經智商低
不過大家冇怪你低能,同你條柒頭解釋返,點知你咁介意啲正負評
仲要屈返人地解讀錯,連登真係多得你依種弱智仔搞到比人叫兒登
你繼續活係自己世界啦,你依種柒頭真係唔適合同人正常討論任何野
佢個名仲要叫做同意請負評
咁多負評咪姐係同意佢囉咁又唔開心
點解會反落嚟
又幾準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞