[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
Deep同Atrain條線勁好笑
完全係撚緊兩個角色
父子聯手如果係真
真係唔知要點反cup
感覺上劇情應該唔會走向真係Soilder Boy 同Homelander 聯手,係咁既話無敵邊有野睇。
應該係其中一邊假意合作,跟住整死另一邊,有機會係Homelander 呃佢老豆,然後背後捅刀殺左佢老豆再同借機會同傳媒講佢已經殺左恐怖分子,借老豆條命挽回民心。
下集鳩估:
Soldier boy同HL和好合作,the boys心知不妙

Noir返去總部,想克服恐懼面對soldier boy挑機

Soldier boy屌打noir(noir應該會死),但中左noir準備嘅精神毒氣,然後比the boys收頭

HL有左一集爸爸又無翻,繼續崩潰
想搵the boys出黎報仇,打左一陣starlight 同maeve幫手帶左佢地離開現場

最後HL做PR話soldier boy係terrorist,已經解決左喇

black noir死左,但Edgar派個複製版HL扮係black noir,同埋想制衡HL
所以無人知原本個black noir已經死左

Neuman比左HL ryan嘅地址,in exchange想HL叫Singer提名Neuman做副總統
同埋butcher, hughie會打永久版V
即揸即飲其實唔係變態以Homelander個戀母情意結以為佢會揸實嚟啜
應該都會係哩個方向,soldier boy 一死又無人威脅到佢,又變返無敵,又可以借佢玩公關
好多美國漫畫迷最想見既一幕
Capitan America vs Superman
雖然兩件都係邪惡版(或最人性化版)
like father like son
Deep 條女咁撚正冇人講? 唔係隻八爪魚
等睇佢下集點柒法
想睇條女玩觸手play
Atrain套電影由BLM變左white supremacy
個老豆咁閪要「捕殺」佢都無手段應付個仔係咪講唔通(宜家唔似用漫畫個套)

Atrain is back baby
我諗係因為Hughie 已經打左第四次,佢唔忍心同佢講話佢會死。
Homelander 做咩又飲奶
唔覺HL會殺soldier boy
HL一直最渴望嘅都係被愛
要維持名氣都係因為冇人愛
冇理由寧願弑父繼續幫班普通人做狗
我估佢2個會偷D永久V黎打
太緊張諗起媽媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞