[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
嘩,屌
唔只個樣,好似造咗心口僭建
部分係1,另外因為有左超能力所以個人都膨脹左,其實想打呢拳好耐
但佢個種膠我係睇到diu出聲
好似佢唔會foresee 到Homelander 會失控

Homelander 已經係out of control 而佢仲係諗住用道德感化,等人民拉佢落台個種諗法,真係打死我算
咁大推進都拖?
仲以為dean同 homelander 會55波

https://www.youtube.com/watch?v=-NR4jeZd4eI
留意返Hughie佢係留咗力
佢已經啪咗24V
希望有平衡返temp V嘅威力,如果唔係揾十幾個正常人打temp V都贏到homelander啦,根本唔洗soldier boy
量產咩
用晒架啦
同埋佢地咪一樣係打類似既針變出嚟
唔算55波咩?
打咁耐又冇比秒
solider boy 表現真係唔算差,之前打親homelander個d都比佢手撕雞
solider boy真係算係咁,其他supes對住homelander,頂到兩秒都當佢贏
solider boy起碼無比laser秒,又可以頂到homelaner d拳腳,可以做血牛拖得住homelaner
呢樣應該會番去前兩季提過嘅野
嗰陣就係vought同政府deal搵班supe入主軍隊,派啲低級啲嘅英雄駐守唔同地區
而家只要有temp V,你成隊軍隊24小時內都係supe,仲要係夠homelander打嘅量產supe
我都以為係
唔會夠homelander打,唔係個個都好似butcher咁勁,同埋呢d九成有後遺症
hughie真係勁垃圾
Hughie 次次裸奔都好好笑
感覺homelander 會upgrade , 唔係唔夠其他人打,要keep 住佢痴線先可以繼續有得玩
homelander有得控制laser強弱
eg.一時射死人,一時拎黎加熱奶樽
淨係superman first flight 都已經丁死
鏡頭外D活動咁靜態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞