[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
vought邊有咁好死
最強戰力一定係留比自己 比得人嘅一定係次貨
你睇boys打完針好似junkie咁 身體都出現副作用
識玩 著住上天台打 ____
話時話Homelander係知道Marvin既存在 但唔知佢花名係Mother Milk
如果知道左 唔知會唔攬住MM狂啜
A-Train 的救贖呢Part幾好
好撚正今集 估唔到咁快會同homelander打
ashley屌鳩a-train好爽 大快人心
soldier boy 真係好撚靚仔
今季好睇過上季好多, 得6集唔夠喉
仲以為夠打
點知3個人出盡力都淨係打紅左塊面
不過假如最後射得出個炮應該可以做到啲傷害
Btw依家咁搞法homelander已經唔需要再扮落去
感覺距離滅世不遠了
有8集
star ace隻homelander好撚柒
soosootoys果隻好似好睇d 有冇巴打有訂
其實真係睇運氣 temp V 個機制應該都係隨機抽能力
係butcher 好撚好彩先抽到homelander 能力 睇返hughie 個能力都係偏廢同鳩(一比homelander 捉到死撚硬)
就算比哂軍隊打temp V , 成班抽到hughie呢啲能力都係會好易比homelander laser 一下秒哂
第四季劇組仲有atrain
我估佢呀哥捐咗個心臟俾佢
Homelander應該聽到同聞到hughie係邊
場打戲入面Hughie閃去邊homelander都即刻望過去
下次hughie同佢打應該會比佢laser
超人類都係打針打出黎
我估butcher打打下會變做永久
變成佢最討厭既超人類
solider boy 如果唔計個肚爆炸個招其實有咩能力?
好想dean可以威脅到homelander
條撚燶曬
除咗super strength, 應該係異常地挨得打,俾俄佬做實驗嗰陣連眼同喉嚨身體內部都傷唔到
之前stormfront頂到girls get it done,但係隻眼都會俾普通人傷到
我同意呀.
畫面好似好勁, 但打完唔知幾多分鐘, 其實兩個都冇任何損傷.
我估佢硬食熱射線都唔會死
我覺得叫對方say sorry根本只係藉口, 佢其實唔會原諒對方, 想打死佢為止。
Ummm, 唔是講力量,是講緊身體個抗性防禦力
S1 拎狙擊槍幾十米外射中佢幾飛,佢血都無流滴
( 雖然homelander 用手插佢個肚係可以插到有傷口)
我覺得佢係期待緊a train 死唔認錯,作為一個原因肯定自己對seven 嘅仇恨
so sad
想買件藍色
點知日本同US amazon 全部out of stock
射得出果炮就殺到佢了.
日本妹俾果炮打到能力消失.
同意

日本仲有喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞