[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
下,呢集屌打man of steel 喎
Man of steel 果種龍珠式打鬥先係垃圾中嘅垃圾
俾編劇遺忘咗
Hughie 打鳩膏鐵俠呢part 點解讀?
1. 為左前女友而打
2. Feel 到a train 係真心,認定sup 係邪惡化身嘅hughie內心即時想將「原來sup 都會認錯」嘅呢個念頭踢走,所以發癲打鳩a train

大家點睇?
應該2啦
一早講就唔會搞成咁,所以先咁嬲
依家劇入面好Cute wo
如果starlight join 左變4打1 會唔會唔同d
starlight要企道德高地
議員整到starlight 流鼻血呢part
到底係咩含意又好值得深思
到底係佢有嘗試炸死starlight, 然後starlight 個大腦頂住左,但輕微受傷
定係佢其實善意地想測試starlight 係咪真係一個咁強大嘅sup呢
我覺得都好值得討論
雖然都係0線索
Butcher d Oi好正
作為一個超級歧視左膠嘅人,真心對starlight 有d respect , 佢真係用盡一切去做正確嘅事,佢同mm 都有一刻touch 到我
咪比個警告佢 叫佢唔好講出去
問題starlight 殺佢都係一下秒,呢下警告未免成本太大
無喇喇殺佢做咩呀 大家都知對方只係試探緊
不過starlight 本身好似都係本身肉體超級強大嘅sup 黎
爆頭女應該係爆唔到starlight, 正如佢唔敢對homelander 出呢招
劇入面個樣可能係之前, 你可以睇下佢而家d interview

https://www.youtube.com/watch?v=O3KAzsK6bpw&ab_channel=ScreenRantPlus
我未見過starlight秒殺人
一打膠唔使找
我唔知原來咁多人鍾意睇龍珠咁飛黎飛去嘅動作片,唔好意思
好鍾意solider boy, 希望唔好整死佢

利申: SPN fans
個個口味唔同 唔中意都唔緊要
但mos咁拍完全表達到超人果種速度力量感 直頭係教科書lv 後續好多作品都有抄佢咁拍 絕對唔會係垃圾
抄佢咁拍係講緊邊套???
Gotg2
Injustice game
永恆族
Noir 肉體咁廢可以用佢自己把刀仔破開
上季明明大爆炸都無事
不義聯盟完全無玩,所以唔知
永恆族無睇,但你講緊果段嘅clip 我好似有睇過,的確風格係一樣
Gotg2 我都記得,而且我覺得係好精彩

咁可能唔係龍珠式打鬥嘅錯,正如你上個comment 咁講,應該係成套mos 嘅氣氛比我嘅感覺好差好沉悶好無聊,所以連帶超人嘅打鬥我都覺得好劣質好無意義嘅亂咁飛黎飛去

所以我撤回我嘅講法,係我唔夠持平,唔好意思
咁佢自己都應該有super strength
同埋可能佢隨身帶啲刀係靚野黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞