[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
永久v唔係個個受得
痴線睇埋下集又要等唔知幾耐先有下季睇
咁拍法下季應該都最後一季
個樣勁撚閪 臭八婆
拖太長會爛
same
樣 身材 聲 格 都好撚正
分分鐘年幾到時又無哂而家既期待
母子亂倫咪就係 homelander 最愛
其實kimiko 可以透過打永久v 重獲能力
點解Homelander 會驚俾Soldier Boy射到失去能力
Maeve 係咪要做 Homelander 肉便器 ?
咁之前兩季都係完季之前就end到果季既重點, 今季重點都係個支temp V
佢唔係驚比人射到無power喎,homelander都唔知Soldier Boy有呢個能力
佢係驚比人射死姐
之前一齊果陣乜都玩過哂啦,homelander之前咪暗示佢可以用個西拗彎鐵枝
扑過唔代表係肉便器
如果Homelander比soldier boy射中
做返平凡人 睇佢仆街會好睇
上集仲以為deep回程果陣會執返atrain
最後都冇講係邊個救佢

atrain一早就是但殺個supe攞走個心臟就冇事
提提大家,今集片尾有個細彩蛋
唔知HL會點處理佢同SB既關係 搵返失去多年既父愛?定係殺死SB 自己扮大英雄?
HL理性既話應該唔會為左凡人而犧牲自己老豆 明明佢咁想得到愛

但係對SB黎講 HL只係佢射落個杯到既產物 又冇同佢生活過 都冇感情 而且SB咁人渣 佢實覺得可以殺左HL然後隨時生過個 佢冇理由想有一個隨時會殺得死自己既仔
HL同SB如果打起上黎 HL可能會再更加痴線
如果佢兩個唔打永久 唔知點反CUP
個人覺得Hughie唔只Teleport 佢隻手發光都係有啲嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞