[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
stormfront會唔會係homelander老母?
佢講完先睇返去搵, 搵返之後覺得冇特別, 睇唔睇到都冇影響
因為starlight開完個場直播指控vought+homelander, 佢死左既話=直接話比全世界知homelander有份殺人

而homelander唔怕飛機條片leak係因為知道自己就算leak左都有方法兜返d支持者, 但都有講到明leak左一定會殺返hughie 報復所以兩邊都唔想條片leak
又要等七日先睇到下一集,好辛苦阿而家每日都諗住套劇,我懷疑自己痴左線
Solider Boy倒戈埋 the boys可以點打

可惜平胸
但個屎忽都唔差
They are like wine
但係佢開live果陣專登提起超音速被殺既事
萬一HL自認殺左佢 HL個人形象被毀既話HL可能真係會發癲
所以Starlight做既野真係好危險
name pls
所以先話細彩蛋
個屎忽都唔錯啦
之前有冇過?
以為佢唔玩呢味
次次都飛
其實無左打翻針咪得
套野得男人 or >50 嘅女人先會露
頭兩季講到V 好難搵
依家多到好似汽水咁成個雪櫃任拎
btw上季定上上季一路想推班supe可以參軍,但明明已經有Soldier Boy做先例?
其實最尾HL應該會一個反手殺左SB呢個老豆
黎消滅佢最後一點既人性
Deep真係柒足三季
第一季比星光含完就比人踢出the seven
第二季入邪教,救唔到海豚
第三季食八爪魚,人地準備打大交佢仲喺度打飛機
BTW Deep放隻八爪魚入魚缸算唔算密室禁錮
今集劇情量咁大
解完小小伏筆又加新野
睇黎下集都係和解延長
之後等第4季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞