[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
佢先係最仆街既人渣
得條毛
最多影響下
佢做到唔使俾solider boy 恰咁耐啦
因為Solider boy一直以黎冇同佢有eyecontact囉
佢都講除非Mindstorm解除,否則Butcher一直trap入夢
飛海豚出車係第一季

第二季係揸鯨魚俾人用船撞

同埋幫Atrain入隊,自己冇得入
https://youtu.be/orVsmnmIuts
呢段真係柒到仆街,睇左好多次
卡通個到佢有中過招
但冇好似butcher 暈低
仲要夫人落毒氣暈佢
等solider boy 揼柒 black noir 先出招
都唔知係咪專登
我知呀
但我覺得有能力既人咪仆街得起 佢使撚當你係人?所以我撐佢
我都係咁諗
屌Bobby個角色係咪特登咁改 bob singar
仲要每次佢出場啲人都好似特登叫全名俾我哋聽咁
兩父子都係自私目中無人,覺得自己第一,似會反面多

上一集有foreshadow過,真係好難講,可能solderboy真心想認返個仔,但homelander唔受落殺左佢
Homelander: "No no. I am the upgrade."
紀美子打完V個時 鏡頭咁刻意影支V未用晒都幾肯定之後主角團有人會打了
我諗係睇個人強度黎決定被控制需要既時間,卡通到soldier boy 一中招就合埋眼,仲可以抵抗到。但butcher 唔得
唔會出得一季嘛 我特登睇Jensen先睇
貴價演員通常唔會變regular
應該同noir一樣,身入面裝咗tracker,善後啲人咪知邊度執佢番去
第一季第一集其實已經周街派
只係原版藍V要小朋友嗰陣就要打
我都係 知佢出演先由第一季追翻
苗撚
Butcher:
打temp V打得咁爽, 要唔死其實真係只能靠perm V
屌你兩父子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞