[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
Jack sparrow 怕死到爆啦 集集都係講佢走佬
得佢地唔關主線事
似係冇痛覺 Kimiko傷咗都會叫下 佢係插前臂嗰下連呼吸加速/氣喘下都冇
唔好
鍾意睇佢同Kimiko
但係連butcher都冇乜格鬥技巧
係得solja boi好少少
佢比人做既野同winter soldier其實差唔多
差再有記憶姐
同埋佢係個仆街
下集homelander應該會好似Sodier Boy咁變得痴線,無差別殺人,滿足自己嘅欲望

今集真係令人睇到好心噏,知道Hughie同Butcher點解要打V24,但係又要同MM同Annie各行各路:-
估唔到solider boy咁廢
未打homelander仲淆底
好想睇佢中左soliderboy招技會點
Mm 我們不能變成那種怪物

Butcher 如果我不變成怪物 我就再沒有機會聽你叫我不要變成怪物了
收皮 冇晒能力點打
一野就比人踩爆個頭
佢3打1都已經唔夠打啦其實
不過佢三個都唔識飛
邊件?有冇樣睇下

不過我買左黑色
依個係seaso finale黎定仲有下集
型喎
全俄羅斯得果一隻歌
三打一明顯啦homelander佔上風喎
最後一野爆開晒啲人
有第四季
開始有啲拖
第一季好睇就係 一開波就隊冧一個seven
去到而家第三季仲未有啲重要人物死 冇咁正
嗰陣第一季心諗 有七個慢慢死都幾好睇

求其都死個a train(慘死)都好呀
而家又生死未卜
A-Train知Hughie somehow有咗能力,呢樣應該會延伸去之後劇情啦
藥劑有限,Homelander算係知多咗主角群底牌,Maeve唔見咗,Neuman又計劃緊啲野
上季喺醫院走甩咗個個條線幾時先出番
同埋Stillwell個仔係咪都係伏線嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞