[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
佢自己都冇把握, 但為左個女, 唔敢試。
邪教果面的人
homelander依家意識到自己唔係無敵,會唔會之後搵方法再強化自己超能力,例如瘋狂啪V化合物
但the boys既Speedsters設定有身體負荷,唔似其他果d咁鎖左耐力條,hughie直頭直接𣊬移

咁當然你都講得無錯,基本上有得呢d極速能力已經係一線實力黎
其實叫starlight拎幾支v24出黎, 搵多幾個人打已經贏到homelander
因為成日high野唔記得有無記錯
正常用應無事
啲人估可能唔係打穿,係轉移好個位啱啱好插穿咗條友
佢要儲已經比人射爆左個頭啦
佢都冇防
最近個隻唔係有返咩?

其實mm 要知道自己血肉之驅無得打
好似butcher 咁用solider boy 打 homelander 先好似好d

starlight 好靚
鬼妹真係唔襟擺
咁大愛點會肯拎啲實驗藥出黎俾人用
個教會群龍無首啦 肯定仲有個big boss
睇落去先知。
不過我都覺得佢鬼鬼地
隊淋homelander再慢慢大愛都得啦
唔可以不擇手段
可能可以打到一陣 但都好難贏
起碼要有個solider boy level先收到頭
神奇女俠無端端同男主扑野 佢唔係中意女人咩
一路都係bi
我以為Butcher會好鄙視supe
noir 孤有開訂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞