[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
上集stan咪講過
最好的方法就係play all side
如果差唔多戰力 butcher肯定贏
Butcher 本身冇能力都殺咗咁多supe, 經驗同格鬥能力都已經爆哂Lv

不過今集見到其實佢同homelander嘅身體質素仲有一段距離
真係純粹靠經驗先同homelander打到55波
solider boy同gunpowder算唔算
我指啪啪大會,睇唔晒,今集好撚正

係咪衰呢
畀soldier boy扯
正都係主要正在劇情build up
老老77 動作場面嚟講佢地只係傳統鬼佬式拳腳交
你一拳我一拳咁 原本預會有技術少少
以兩大最強英雄嚟計 又無man of steel種打到開花咁好睇
(同電影筆直又難比嘅)
額頭太高
第一次見到homelander打交
好似見到一拳超人唔係一拳秒殺咁
勁有XXX嘅feel
好凸
超人大戰美國隊長
如果A train一早由心而發向Hughie道歉係唔係就唔會有呢三季既故事
嗰單嘢唔係道歉解決到嘅嘢
High大咗再撞撚死人喎唔坐返十碌八碌都講唔通
曹博士
睇到高潮
影射好多
之後有 X教授用心靈FUCK
同埋又有Xmen 火人JJ 同冰人假J
其實黑俠 係咪知道個武器係咩
man of steel用左極多錢拍 而且果幾場打戲真係可一不可再
查導自己拍返正義聯盟都拍唔返果種水準出黎
比較之下呢場就只係兩個神力男人喺間屋仔到
你一拳我一拳 我地大家抽一拳
雖然話班hero平時有絕對力量加持 可以唔洗識咩格鬥技
但都expect佢會打得好睇D
笑死 套劇就係串d英雄電影假
覺得超級英雄係現實就係打爛仔交咁

你係咪期望呢d?
咁又唔係話唔要爛仔交就等於要MCU assemble咁
maeve都有神力都有密練combat skills啦
好撚正wor 今集
black noir應該拆左粒gps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞