[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
有閪屌另計
睇啲俄佬測試Solider boy嘅時候睇到佢內臟都好堅挺,作為所謂升級版嘅Homelander應該都係差唔多……應該冇咁容易爆到頭(或者爆得來已經俾人秒左)
Maeve嘅Temp V貨源應該係炸雞佬
Noir老笠Maeve,Noir似係炸雞佬嘅人
咁呢個老笠可能只係扮野
唔同意隨機
Butcher - "The V just made me more...me",refer返美隊打血清,係放大個人特質呢個說法,估計temp V都係咁
而Butcher最憎嘅係Homelander,得到類近能力
Hughie最憎嘅係A-Train,佢亦隊冧左Translucent,Hughie嘅技能幾乎係A-Train+Translucent嘅升級版
noir 應該私怨所以老笠maeve
上季比maeve質佢食花生
Invincible系列,啲superheros普遍薄皮啲,Omni-man都會俾人打到口腫面腫
有邊個肯take risk啪針先你估普通食飯咩 你睇佢兩個啪完都咁辛苦 都仲未講the boys班友好憎superpower
Mafex Black Noir真實身分係祖國人複製人?
我岩岩check左,原來漫畫係
電視應該唔係
打唔識飛既人一律可以帶佢上高空再掉落街
幾勁都會跌死
3 打左v24有超能力想借機撩a train打兩下

一黎佢對超能力上癮 二黎佢同a train能力相近想侮辱下佢
點知佢真係道歉 果下谷鳩氣咪打佢
師兄你幾高著乜碼?
同埋睇到副作用愈黎愈多
因為Hughie本身就係打柒佢 點知a train 真係道歉 反應唔切 都係打左先
有無上身圖?
未正式寫喎
除咗嘔,今集Hughie流血係講關soldier boy radioactive事
下身圖都要
我諗暫時應該都唔會有事
因為Homelander唔知佢哋點解有能力
同埋就算知都好
今次咁樣敗走法令到自尊心受創
短時間之內應該都唔敢貿然去撩交打
劇入面真係一件大柒頭嚟
又肥 又唔係話
又狂燥
一無是處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞