[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
其實d輻射係咪影響左佢地
可能下集唔會死仲會勁左?
唔細機會
Soldier boy話同liberty搞第一屆herogasm
Liberty咪stormfront之前用個名
覺得buchter未必捱到去下季可能下集香跟住hugie 正式黑化
我覺得幾合理 今集根本就係鋪緊佢同homelander係同一類人 根本冇care過其他所有人 除左間中沈船會想同人生仔
咁既人點會肯去打仗 唔係有冇能力既問題 而係give唔give shit既問題
係嘅話佢啲金毛點嚟
都合理 之前係機密 唔係人人知 而家通曬天 就瘋狂生產都冇所謂
佢一野潛落海 真係與世無爭 邊個搞到佢
感覺今集加咁多Solider boy 做衰人既劇情,可能係為左下集佢死,鍾意佢既觀眾(我都係其中之一,真係好型) 會易接受D,再加上劇情將佢個格連繫到Homelander度,感覺佢下集死,都算係死有餘辜,容易接受左好多
專家話打齊五針會死
下集LAST?
留名
第一季atrain可以當V係毒品咁用 連homelander都阻止唔到佢
應該都係好容易就係公司攞到
班員工冇超能力 點夠膽阻supes
Atrain 拎左佢地都唔知咩事啦
好撚憎個個Ashley
係咪證明佢選角選得好
有無人仍然會叫soldier boy 做Dean
佢無左能力個下你估班人渣仲會唔會俾佢走甩捱到偷到支針再打返
我諗十個有十個都係純粹想睇Jensen
有冇機會結局畀佢同bobby同場一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞