大家點睇 HONDA STEPWGN SPADA e:HEV

1001 回覆
16 Like 13 Dislike
黑色嗰個頭冚款應該唔係混能?
無錯 正路都買返行 舊配有埋保差好遠
代理話9-10月有車,開售即狗衝
邊到?
等埋下年epower出新款再決定
我諗佢講黑色章
睇車尾有貼e hev就係,睇章有時好難睇到咩色
康打hybrid章個藍色係好忍悔
宜家好似表受訂車 但我都係想等啲人出左車先穩陣
美中不足 , 無天窗囉
Ching 請問邊到有行貨資料睇
未正式出
因為日本honda好似話海外代理要8月先可以出街
eHev同之前IMMD有冇咩分別
同埋除咗中排座位同冇wakuwaku門
呢部新嘅同RP5水貨有咩分別
架車大d闊d,d坐位改到由最前面由高至低和後個視野好d無咁易暈車,有電尾門。
淨係知e:hev 0-70左右由摩打驅動,70左右以上係引擎驅動,令到個引擎可以發揮到最大效能,無咁浪費d功率,佢係咁講之前果d混能無研究過。
ehev同immd最大分別係:

ehev同toyota hybird設計相同,比toyota好既係純電可以上到80-90先著引擎即係香港除左過百既高速公路基本上全程都係行電

immd設計係補助起步同加速,用到無電充唔切同廢左條J一樣
呢款鈴真係幾正
鐵軨靚d
嗰套好似係IMA唔係immd
ehev 好似係改良左少少嘅immd
下放埋2000cc 以下嘅車款, 例如Fit/Jazz
新civic都係2000cc ehev
眼殘睇錯

IMMD=ehev,HONDA之前將IMMD改名叫左ehev
*出左價錢了
Spada 2.0 e:HEV $385000
Spada 1.5 Turbo $355000
康打全新4缸對應未來歐盟7期,熱效率全世畀領先41%
架Stepwgn spada Emotional Solid都幾正,水貨唔知要幾錢呢
https://youtu.be/fKfQ7hLExoo
本身想等epower 新版

見行肯出混能 預約去睇下車先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞