大家點睇 HONDA STEPWGN SPADA e:HEV

1001 回覆
16 Like 13 Dislike
今晚到REV出片
聽日終於可以比埋尾數出牌
loan果邊搞咗勁耐
太好了
如果有龍sir試埋車一定好好睇
好睇過其他
無錯,唔知係唔係有龍sir下一集
個個都讚架車無點彈
廣告嚟
即係得肥仔law段嘢最真實
胎噪有啲明顯
跟車係 Bridgestone turanza er33 垃圾胎
呢啲日本中型MPV個殼仲簿過啲潮州簿殼,點會唔應聲
咁果條我覺得又誇張左 d 造功位根本唔見光 鬼睇你咩
真唔真實,我諗條條片都唔會講大話呃人,最多係唔刻意講缺點,但其實好似REV咁,言談中隔唔時都會講一兩個缺點,只係無好似DcFever咁列出嚟

相反如果你講客唔客觀,肥仔law ok嘅,但嗰位車主就有啲嘩眾取寵,佢數行貨cut咗咩設備,但事實係行貨平啲之餘又有保養,另外所謂造工差,咪又係眼見手摸,實際駕乘感ok,咁有咩問題?

利伸:坐過
9成唔會比靚呔你渣夠2-3年換返條靚呔啦
今朝出街已經撞到兩三架了
我就跟肥Law咁講去過睇部車,發覺用料手工真係差過上一代幾多,頭冚鉸位軟Lai Lai,彈吓彈吓。尾玻璃對落兩幅車身,大家有機會記得敲吓,真係薄過紙。至於唧膠同焊位雖然坐响入面睇唔到,但真係唔係大廠出品。最肉酸係打開中門見到車頂D接口位,好求其。不過我最想知係第時換電要幾錢,問過Sales話未知,冇答。
咁大家覺得就咁入SPADA電油版又如果?
今日見到部,喺青沙行60阻撚住條路
11. 行車無得閂車頭燈 強制auto

如果停車泊埋一邊呢? 著住車係咪無得off車頭燈?
停定左可以off even engine著左
THANKS.
so far 你覺得值唔值得買?
有七人車需要又粗咪又緊張油耗者值得買

我自己就無後悔 科技上俾足你 氣袋又足 屋企人坐得舒服 係部行貨車機柒啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞