大家點睇 HONDA STEPWGN SPADA e:HEV

1001 回覆
16 Like 13 Dislike
爭個天窗就完美
外型柒左
大昌無講過賣50你柒夠未
真係齊料嘅話400萬yen 起碼40中
如果做到3x萬就肯定唔係日本頂級版過嚟
澳門已經開始預售,佢地會賣得比香港貴但都唔過37萬HKD,可以係FACCEBOOK問下澳門賣緊幾錢。
同埋50唔係我講嘅, 你覆錯人?
澳門代理好搞笑
冇一個獨立官網
反正佢地D車都係同香港同一貨源,佢賣幾錢,香港應該會平多一萬左右
新noah/voxy屌打
如果37萬即係一定唔係premium
聲稱齊料其實唔係
我聽返澳門D人講返黎,37萬 STEPWGN SPADA e:HEV 大約會係我上面講果D咁,重會多左一樣premium line先有GE野
估估下做乜
問下相熟sales 片都有得你睇
冇啦
話說呢套hybrid就係雀屎嘅2000cc版
係用個套技術姐,toyota套hybird都用落唔同車款

btw上代e:hev無8人版,今代唔知會唔會有
noah似 hiace
Toyota 就可以十個技術用廿年幾百款車唔屌
Honda 新技術都比人屌

Btw 睇片香港係有ehev stepwgn 既
可惜得新思域e:HEV先有全新開發2公升
睇啲日本仔假轉波啲表情好撚爽
估佢上代入過40萬姐 同埋日本個邊都貴 唔洗咁大反應

我又冇踩佢 依家spada 要33萬 加套hybrid 多幾萬 加上換代今次都應該接近40萬

澳門賣37萬港幣
問左大昌sales 黎緊會有行貨會有ehev版
睇住e power黎開價
雪櫃門咁好既賣點竟然自醃左
因為好似得香港人覺得係賣點, 日本人唔覺
日本又多位 空間又大 果對門真係無咩用
一陣比人撞一撞又成10雞換道門
我都等緊大昌stepwgn 定係水貨voxy hybrid好
同部Jazz一樣;薯咗好多,Honda搞乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞