大家點睇 HONDA STEPWGN SPADA e:HEV

1001 回覆
16 Like 13 Dislike
正常無影響,佢地直頭會入大昌廠入面去幫人裝完先出車,因為我拎車果陣見到佢地裝緊
total幾錢呀?
機5300$, 後泊鏡850$
之前有報過360泊車, 連車機就10500$.
但之前慣咗睇鏡泊車, 基本上無咩需要
用緊peach了,我用iphone xs藍牙聽歌音質會好差,佢可以用apple car play音質會好好多,不過會好慢,我而家插線用car play
請問有無contact?
比你講一講即刻有d 縮, 本身已經想落單
但如果你本身想買7人車,
基本上都係3選1.
Noah唔使諗, 搵笨.
Honda車機問題, 我都覺得代表無誠意, 據講好似代理唔會理.
如果對車機真係好大concern, 一係等日產,
我估下年年中應該出到車.
我其實已經揸緊rp8 , 不過部原廠車機好sad 睇緊換唔換peach 好
睇錯, 以為你話想縮唔買RP8.
我都諗緊換車機,
見有人post N字車機OK無問題, 但又有人話呢個牌子有伏,
都係睇定D先.
日本本土Serena正到
香港乜都cut
黎緊要搶返stepwgn市場 應該唔會再咁cut
咁都唔係幾好喎 藍牙音質差 apple carplay又有delay
無線car play 會慢1秒左右,有線會好d,我未用過其他車機carplay,唔知係咪其他牌子都係咁。不過淨係連藍牙聽歌真係可以講係垃圾咁,一開始我以為音響問題
建議你真係要試下先
講返先,我用緊果部係peach P6X
宜家果隻好似係A9x ? 搵日上去試玩下先
咁我睇入面係p6x 但我係呢個樣,介面都係一樣
無雪櫃門真係差d,用左幾日打開電尾門差d撞到人地架車要用力禁停佢
是這樣的
睇返佢spec. sheet, px6應該係部機既cpu型號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞