大家點睇 HONDA STEPWGN SPADA e:HEV

1001 回覆
16 Like 13 Dislike
似一代stepwgn多啲
水貨原來都到左港
八卦問下幾錢先 但好似都係多左中排獨立冷氣同埋車頭都係拆左出黎
哦? 邊度睇到
水貨應該都會係premium line ,多左全皮櫈,麂皮內裝,360車cam,自動調節高光燈。

水貨應該都唔係原裝車機,因為我見水貨店都會避開車機唔影
Honda sensing 係玩乜
台灣行貨odyssey係日版款水貨先係北美版,其實我鐘意咁大部既mpv不過好食油

等行貨carnival跌到勁平會考慮買黎揸
https://www.honda.co.jp/STEPWGN/webcatalog/performance/active-safety/

大概咁樣
嚟緊會陸續update埋做Honda Sensing 360
水貨咩價錢?
有水貨車公司報價
Spada版現金要41萬8 落咗地現貨
1.5 or ehev?
我呢邊報spada ehev 40萬
多左360鏡頭同埋中排調溫
ehev, 上會價398000, 食水有D深
全皮櫈+麂皮內裝係高線啲
我有問sales有無得轉360cam佢話無 暫時係無任何option可以加
今次行貨咁足料 水貨吸引力細啦

行貨見好賣再加價就唔知了
Spada版同行貨差多, 行貨現金先38萬5
可以講係
要買水貨一定係買到最頂級先會考慮

今次入開水貨果班估唔到行貨會進取成咁
水要入就一定premium line
如果唔係就直接入行貨

我仲諗緊咩色好
白紫藍都幾靚
無問detail, 剩係問佢係Premium Line定普通Spada, 佢話係Spada版, 我本身以為呢個價係Premium Line, 如果係都合理
Premium line 本身都三百八十幾萬日元
計落連稅就35萬2咁上下, 未計運費手續費之類, 佢開41萬8我真係以為係Premium Line
日版唔駛上premium line,
普通spada版都已經包左中排較溫度

唔計Premium Line,
簡單比較SPADA e:HEV,
日版同港版比, cut左依3樣野

第2個咩黎
盲點偵測?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞