大家點睇 HONDA STEPWGN SPADA e:HEV

1001 回覆
16 Like 13 Dislike
iphone插線用又真係無乜問題,反正都係聽歌打電話,個mon咁大好好㩒,唔會㩒錯位,有冇唔係iphone用家分享下
請問咁多位去邊度換車機
講電話有無問題?
原裝車機講電話對方聽唔到
淨係用過PEACH 黎講電話,佢有外置咪,所以唔會聽唔到。
二個都係大昌行 有咩好搶
今次HONDA明顯搶贏TOYOTA,
黎緊睇埋NISSAN點出招.
聽講新E-POWER改善到上斜唔夠力問題,
我覺得如果車價唔係太進取,
應該有得同STEPWGN鬥.
今日去拎包裹,都幾大箱,打開尾門,執好尾箱D野出黎放係地下,放櫈落黎,再放包裹入去,其實STEPWGN果款收櫈真係唔係咁方便。再拉返上去先難,要用好大力堆上去先卡得實,有時卡唔實要拉返落黎再堆多次.....如果女人搞應該都幾麻煩。
epower可能會同傳聞一樣用新XTrail嗰隻200匹摩打
咁就真係好很大力
同埋佢最後排無得前後移位, 有時件野大少少, 如果將後排推前少少就夠位放, 可惜stepwgn做唔到.
其實xpower一直唯一缺點就係呢個位,
如果改善埋, 真係最好揸.
可惜佢今次係3間入面最遲先出新款,
真係洩底咗.
Serena唔算cut得多,
一向cut得最離譜都係豐田.
所以今代揸開車嘅都唔會買豐田,
始終無理由買架咩都cut晒嘅車.
倒轉嚟講, 外國有得揀option嘅, 遲出可以睇住人地啲grade嚟出

香港就算九數

All cut-ed

呢啲少嘢都cut
呢個係咩? 邊架車有?
Serena日本有,
如果你車箱有霧氣
又或者裝滿曬貨
遮住咗後面個窗
你開咗呢個嘢 就睇到後面

而家都好多架車有呢啲嘢玩

總之香港代理就鍾意cut曬啦
我見NOAH同STEPWGN都無喎.
不過SERENA算係3個品牌之中, 算係最多設備嘅車.
都明白香港幾間代理都衰,
不過就算兩間都cut,
以住排名都係Serena>Stepwgn>Noah.
今代暫時未知今代Serena會係咩spec.,
所以暫時排名係Stepwgn>>>Noah, Serena就要睇下佢咩料先.
暫時無人會諗Noah皇冠, 今代應該係Serena同Stepwgn鬥,
即係大昌內鬥.
其實三間都盡cut
當然瘋田 直頭係喪心病狂
cut左先,下次加番當facelift
豐田當人傻鳩

日本noah乜options都有
日本仲有voxy 成個內籠個型格
都唔同
ehev cut mon一大班kol仲大讚代理垃圾mon靚,cls
日本果面有好多野可以加,但香港代理就加都唔比你加,而家好似加多套包圍比你....但都係好齋...
Voxy係街到見到幾架,係幾型,深藍果隻色好特別
新果架冇見過,睇相内籠幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞