大家點睇 HONDA STEPWGN SPADA e:HEV

1001 回覆
16 Like 13 Dislike
澳門車稅好似少過香港一截
VOXY 研究過真係唔係咁抵玩,首先油電版成35萬幾,再要比萬幾2萬由S-G版升成S-Z先有靚拎同半皮坐椅,電尾門同腳踼門重要另外升級,升升埋埋差唔多去到成40萬.....最緊要一買返黎要換玻璃,新款車無乜人換過玻璃,好Q驚塊玻璃好多波浪唔夠平,同埋會漏水生鏽。不過VOXY同NOAH嬴在夠靚仔,同埋佢咁貴唔知入面D料係咪靚過Stepwgn 好多
人地澳門出ehev車仲有稅務優惠, 香港到時出實貴好撚多
但過往都賣得平過香港
係呀, 所以我咪話澳門車稅少過香港囉
SOR,打錯左係香港賣得平過澳門,睇返上代((((汽油車)))),希望今次油電都平過澳門
Sales好似話呢個月出個報價單
澳門果面話而家訂9月10月就有車
Honda而家都入得好足 唔似得皇冠
都2022年啦....NAOH都重係比最低級鋁合拎,同埋電尾門都無,係佢地FB入面D留言彈多過讚
大昌始終係靠賣私家車嘅

唔似得蝗冠主力賣商用車, 私家車只係用嚟保住個代理權
慘得過班柒頭邊鬧邊買
Noah再上就係alphard 太貴
而家MPV係萎縮緊, Toyota cut咗Estima
Honda都準備cut Odyssey, 由今代放大咗嘅Stepwgn擔起全家

始終買中細MPV而又坐足7件嘅人唔多, 要坐足嘅就會買大MPV,
間唔中應急嘅人就多數買7座SUV
同級Serena epower好好賣, 近兩年贏到開巷
咁係epower好賣, 唔係serena好賣
兩間代理一直都唔入Noah hybrid同Stepwgn hybrid
因為Nissan 都係大昌行

不過車仔佢都有入齊jazz hev 同note e power
奈何今次jazz個樣真係唔掂...唔係就一定大賣
以前雙田雙氣袋
而家jazz都入全齊版 抵買好多
黎緊會有改動 可以期待一下
無限 出左stepwgn eHEV套包圍
單樣先可以單獨訂到呢套拎返香港?幾正
同意
唔係MPV萎縮緊係豪華MPV唔夠Toyota黎所以cut左佢算日產都係咁

estima個grade高不成低不就咪cut左佢,不過講真無廠出到部performance既MPV 暫時最好跑係佢,但個錶台真係接受唔到

中型MPV載貨空間SUV比唔到所以就算4-5人家庭都會寧願買MPV唔買SUV
吓 建議你真係去睇下中大型SUV先
都靚仔喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞