大家點睇 HONDA STEPWGN SPADA e:HEV

1001 回覆
16 Like 13 Dislike
未出epower 前 c27 已經好好賣㗎喇
有睇過係唔錯不過食油到HIHI 同埋SUV地台點都唔會婑過MPV丫嘛
其實揸落個錶板算好睇
我初初都好似你咁諗

當年買呢部之前 試晒RP3 Noah Voxy
中排實在差太遠 同埋尾箱平地台
揸左5年 除左宜家油價貴 同豐田改裝件貴之外
無咩投訴
見到C26 6-7年車一半車價都無跌價速度驚人
師兄知音人
C27 係大upgrade 而家啲價仲好硬淨

特別係7/8座可以轉換 平時收埋係七座 有需要先變八座

無其他車做到呢樣野

連epower 都因為電池位置做唔到
C26咪做到7/8座可以轉換
認真,C27 N/A版機械上無咩大改過只係改左個殼同加左電子野,honda RP 由2.0 NA轉1.5 turbo又改殼反而就真係大更新
搵水貨佬咩都訂到返黎
唔係話佢難睇不過要則則地頭或眼先睇到,同埋覺得錶版放司機位觀感會好D姐,你見而家既日本車大部份都係放返司機位就知呢個設計麻麻地
其實係
等緊EV MPV就換左佢
ok,問下先
如果等日本廠真係唔知等幾耐先有 7人車暫時得Benz V-class重要只係油改電,美國車廠又唔係好鐘意整MPV,韓國廠都無咩反應反而大陸出左部豪華MPV就黎賣街
sad but true
真係唔知等到幾時 EQB, MY又SUV
EQV 1球行得350左右 算數啦
等埋部ID BUZZ 再諗
最壞打算出多部細EV代步算

Honda one
EV真係等VW算啦
BBA同日本佬唔洗諗
ID3 GTX
不過香港唔駛諗
你睇吓golf, 6-7年得返三分一到四分一
7人車比5門保值小小,例如honda 7人如果要同nissan 7人同價買入只可買後多兩年

同埋歐洲車過7年又係唔值錢
行貨仲未出
今次行貨有埋混能真係唔洗買水貨
原裝真係好薯嘜, 無限出盡力都幫唔到幾多
而家新出嘅7人車係咪多數無天窗?
日本車係,話就話日本人唔鐘意但應該係鋼水唔夠過唔到撞擊測試
我都唔係咁鐘意,買返黎開唔到幾次,又驚佢漏水
天幕OK天窗以而家標準太細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞