Top Gun Marverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區

1001 回覆
72 Like 10 Dislike
啱啱isquare睇完早場
好好睇
好睇到爆 熱血 冇悶場
想問下各位睇左又無遲到既ching 係咪一開始有mi7 trailer?
湯告魯斯靠得住啦
35應該唔得
雙座位D型常被實際用來進行作戰任務,擔任一些像是戰術空中管制、前線空中管制或是戰術偵察任務之類,需要較多人力分工的特殊任務。
好撚好睇
F/A 18e 係一人
F/A 18f 係二人
今時今日 RIO 既功能其實可以比電腦取代
D 連登 tom hater 好中意話tom 走去叨marvel 光
應該唔會既
連琴日優先場個個都讚
琴日唔係都係傳媒優先場黎咩
其實將一套本身已經係神級既作品出續集
湯告魯斯形容個難度係 hitting a bullet with another bullet
但條友做到了,真係好成功

我當初係到諗,點解係揾Joseph Kosinski拍
因為湯佬近年基本上都係用番相熟導演,
但佢可以㨂例如一齊拍 edge of tmr 同 American Made 既 Doug Liman
又或者MI 系列既McQ
但佢㨂左之前一齊合作過既「攻元2077」 既JK,主要都係拍科幻野多,例如 Tron
不過睇完又會明,因為佢既特式就係偏畫面攞得好靚,

今集既cinematographer 同 Life of Pi 係同一個人
好睇到癲
今集係咁拎第一集個神主牌出來。
其實mcq 都有份參與,我一直都覺得佢寫係出色過佢拍

幾sad 既一樣野 無人會當呢套係Jo kosinski 作品
個個都係當呢套係Tom Cruise 作品

湯告魯斯近十幾年啲電影根本無咩人在意邊個係導演
佢啲電影個名個logo ,上面一定有佢個名,無咩幾個荷里活演員有呢個本事
想問個牌仔要imax先有得送??
唔出奇 睇預告都估到
無人答我既
唔覺,有豬囉世界
湯cruise 呃人
一係可能要公映之後先有

侏羅紀香港都係早成個星期上 所以top gun 得一個星期賺票房
唔知香港 不過個牌仔日本有得買 不過要連埋第一集咁買

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞