Top Gun Marverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區

1001 回覆
72 Like 10 Dislike
核武國家去搞人地個鈾廠有意思咩,套戲叫個對手流氓國家,應該唔係伊朗就北泡啦
IMAX
有無4d 感想
啱啱睇完K11 IMAX完場成班一齊拍手
成套戲都好撚正,前日都特登補完第一集
今集好多位都refer返 topgun1
睇完想返去玩ace combat了
睇imax 由第一分鐘開始就好好j
套戲casting做得好好
miles teller同hangman
見到iceman覺得好唏噓
IMAX應該會正啲,雖然4D都有好多震動位。
個人認為坐定定睇好啲
完場拍手
啱啱睇完4D
好正 好似親歷其境咁
著引擎 起飛 急升 dogfight 跟住佢郁好刺激
成為又一經典了
最尾rooster同maverick,
仲有rooster同maverick互相擁抱
好似見返goose同maverick後生咁
好撚有feel

尤其係前一晚特登睇多次第一集先入場
因為我應該係睇imax 先 之後再4d
啲人講到imax 咁正 搞到我第二次睇 唔知睇唔睇4d
我都諗緊睇唔睇多次imax版
但4d我覺得都值得睇既
睇你鍾唔鍾意坐定定睇

4d俾我既代入感好正下
mi7 tlr戲院已經收到,但冇落廣告費所以未打,預下/下下星期開始打
mi7分上下兩集,呢個上集tlr算係tsr版
依套個女主係咪suppose 係上一套果個?
最尾rooster同maverick,
仲有rooster同maverick互相擁抱
好似見返goose同maverick後生咁
好撚有feel

尤其係前一晚特登睇多次第一集先入場

Iceman先啱
睇4d先正,好似自己渣緊部機咁
賽車,星戰,空戰,必睇4d
絕對唔係佢
無記錯
penny好似係maverick溝過嘅一個上將個女
尋晚睇goose唔知定goose老婆講
未入場睇都未覺得點解top gun係一代經典
睇完完全有果種感覺
明明我前一晚先睇完 top gun 1
完全冇印象有人叫penny 我記得係叫Charlie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞