Top Gun Marverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區

1001 回覆
72 Like 10 Dislike
雷伊泰灣係射戰斧隻艦個名
咁係因為美國海軍參與得仲多 騰訊冇得said姐 如果唔係就好似transformer 3咁 飲返包奶先
transformer 4直頭連美軍都冇 所以可以狂置入中國嘢 老解都可以出黎講幾句
唔好啦難得個尾結得咁好
鳴謝第一行就係國防部
有機會架,大陸投資,加上第二集咁成功
大陸完全投資嘅話 應該就冇美軍飛機同航空母艦
咁就唔叫top gun啦屌
倒不如出錢比支支自己拍一套
好大的槍
紅地氈有記者問左
比湯佬屌
https://youtu.be/QOg_vw3Zzq4?t=98
但係佢事實上真係出過河蟹版預告
話説mi7係咪結局
Mi 8係 不過back to back 黎
上下集
要坐最後2行
https://twitter.com/cs_lalaponumazu/status/1524673591198896128
日版screen x +4d 係咁
好似唔係全套都用哂3mon
另一個病無法啦
唔知 我應該會揾日去
全日本都係得 12間screen X院
其中4間係4d
呢套都算係美國式的大外宣,又點會容許中國大外宣滲入,呢套系列已經算美國人的icon,騰訊玩得太過隨時輪到美國戲院商自發唔上畫(發生過)
如果重係Tom佬拍,要睇下佢重頂唔頂得順咁大G force,我諗佢都想用真野唔係用cg

不過無左Tom佬重係Top gun咩
湯佬再fit,年紀始終冇情講,身體都好難再支撐多一套
夾硬話佢做左top 校長培養再新一代冇話唔得,但觀眾係要睇佢親身晌駕駛艙
F18主導都起碼九十年代,講佢後來去過波斯尼亞都算合理
但如果再拍3,冇理由唔再推前到起碼2000年後,F22,F35就唔會係dog fight出名
一開波航母果段已經係曬馬啦
電磁彈射美帝基本嘢
支那遼寧號仲係仰角起飛
海軍航空兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞