Top Gun Marverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區

1001 回覆
72 Like 10 Dislike
好好睇 後悔冇睇IMAX 另外Rooster選角好好
雖然唔同類型,但前排睇完dr strange 2既極度失望之後
有比較之下topgun真係正好多
湯佬完全知觀眾想睇d咩 (ds就要咩冇咩
BGM, F14, 致敬位, dogfight樣樣都滿足哂fans
真心佩服湯佬,好多位都親身上陣/盡可能唔用CG
咁我地先欣賞到咁精彩既電影

聽日想2刷啦
靚!
而家想睇套好睇嘅商業片都越嚟越少,以前明豬台嗰啲活火溶城、絕世天劫原來咁好睇
一開場音樂已經有feel
Mcu 已經走下坡了

Dc如果唔左膠化可能會贏

漫畫都係反映緊左膠 冇人撐
本身hangman 個演員同Nicholas Hoult都有份cast rooster
最後hangman 做左hangman
Tc 另外比左個MI 7 offer 比Nicholas hoult 不過佢時間撞期無要到
係, 公式但好好睇
都幾大波
因為舊時海軍技術含量高過軍,而且人工平均都高過陸軍,所以軍階叫法會比陸高一級

同時因為海軍將校級管理㗎人數都多過密過陸軍(一隻船一隊兵隨時見足成年)所以官大一級權威都大啲

利申:道聽途說,有錯當我鳩吹
等睇個小妹妹既圖
唔止 DS 失望啦講真
明明因為疫情無入戲院咁耐,以為一開番可以有一堆野睇
屌,BATMAN,怪獸3同 DS2, 根本套套大片都係失望,
呢套一出真係屌打前面個堆,一定係今年為止最佳電影
睇左,好正

最後真係演繹到咩叫觀眾已經入左戲,冇所謂了
英國都係海軍〉陸軍(空軍係後來嘅事),
所以皇室傳統上都係入海軍多, 不過本身英國係海軍大國,亦唔奇。
利申,有個英國royalist 咁講,唔知佢有冇9up
騰訊都算係咁
第一次見大陸sponsor 嘅戲但一個大陸廣告都見唔到
Mi4開始都係阿里巴巴
有無人覺得d笑位好正
just do it dont think
爬窗
唔係要你應
之前以為會要求剪走青天白日滿地紅,點知呢度巴打報告原來保留
Nicholas hoult但想像唔到佢做rooster 個樣
btw黎緊Ace Combat 7會出topgun mavrick dlc
唔知會唔會有電影入面個mission
今集個penny

係咪第一同maverick搭上載佢飛越ct冇出過場條女?

咁都俾佢扭到橋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞