Top Gun Marverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區

1001 回覆
72 Like 10 Dislike
除左湯佬載penny飛p51 係真係佢揸之外
其他都係軍人飛佢地做戲啫
佢棚牙根本影響唔到佢
佢就算箍牙個期都勁有自信
塊面細戴aviator 真係會好屈
湯佬做到父親身份要做既野 👍🏼
同敵機揮手個幕
Top gun 係海軍嘅戰機機師深造班
海軍自己train出黎嘅機師咪係叫naval aviator
我記得佐治6世、愛丁堡公爵都係海軍,
到佢地D子孫輩好似海陸空樣樣都有D
naval aviator
航母上面啲飛機係海軍管理的
所以啲人成日講笑話世界第一空軍係美國空軍,第二係美國海軍

唔緊要啦 事實上唔止你一個誤會
好笑既係Navy 同airforce 不嬲都宿敵黎

Top gun 拍2個時 airforce 仲要出黎抽水

https://twitter.com/usairforce/status/1002195457542586370?lang=en
係矮左d,其實成套野d仔都好有魅力,成日唔著衫/內衣褲濕身好正

利伸非gay
可變循環引擎
係喎 之前睇d報導話驚得罪老共換走左
估唔到保留左
其實空軍都有squadron attachment 係航母上面嘅
套戲好正
不過第一集空戰感覺冇咁亂同埋冇咁震
好熱血最尾眼濕濕
不過最尾部su-57 掛住lock 冇留意比人偷襲有d柒正常應該知比人lock掛
下面us navy個replay先正
唔意外
當年成班美國佬睇完報考空軍
海軍即刻屌出嚟明明naval aviator結果走撚哂去報隔離
長知識, 呢個笑話好正
US navy: Remember, boys, no points for second place.
忍唔住即刻retweet晒兩個
其實空軍編制機會少好多
就算散仔唔係officer入到嘅都普遍係science/engine u grad
謝謝你
仲有太空軍
痴線,2個係下面嘈交
U.S. Air Force : The F-15 knows nothing about this “second place” thing you speak of. Check the scoreboard! #Undefeated
佢地兩個都有三軍rankings
Prince Phillip 都係raf pilot
正常響晒warning
us space force: Want to talk about speed? How about 16,000 MPH
BTW, 乜真係有太空軍咩? 我見佢藍tick左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞