Top Gun Marverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區

1001 回覆
72 Like 10 Dislike
想買呢類戰機模型 figure
有冇推介
睇左了 真係好正
覺得係今年暫時睇過最好既電影
我好中意山上面啲導彈追住啲戰機 好變態
套戲都好強調見你老 就否定你 話你唔掂
Maverick就證明俾你睇佢依然係好勁 係掂既
冇可能係佢地渣,只係有真機師係後面
我都剛4字頭,當年唔係在戲院睇,第一集好細個,但係半推半就睇咗唔寄得幾多次,當年老豆係屋企set左套AV音響,每次招呼佢班fun 上黎試新喇叭就係用呢套戲嚟試機!
佢地當然唔係真駕駛,全部都係雙座位機坐後面,但要學承受同一樣重力適應戰機翻滾
依套野唔睇imax 真係浪費晒
Rooster 媽呀goose 老婆
同埋個代號都有啲花心思,rooster 同goose 都係家禽有心思
我二尾 細個老豆又係成日攞呢套試音響
宜家調翻轉我搵梗邊日夾佢入戲院睇
連一開頭個intro 字同第一集一模一樣一字不漏
個op 真係同第一集一樣播info 首音樂同danger zone 睇到我
Dog fight 真係老機師先掂
已買飛下星期
二刷
最尾近距離飛過航母嗰下Buzz賣情懷好正
星期五我再睇多次依套係第二套電影我會再入場睇。第一套係titanic
一樣,今次睇imax
Buzz the towerTopgun 1 我睇左不下5次
無播take my breath away有少少失望
係咪拎唔到版權
我都係咁話但上面有人話播依首會出戲
我老豆當年係睇大碟,大到成個面盆咁大個種,唔知叫咩,唔係我年代
搞到我以為同一個演員
成套都算好linkup返第一集
真係睇得好開心
最尾空戰又係睇到有少少窒息感
幾耐無大作係拍到呢個feel
LD

睇完好撚正但用F14打嬴5代機會唔會太誇張
當初仲以為出面評價咁好 連登評價實調轉
未睇前以為 Trailer已經係剪左成套片 7-8成最好睇嘅位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞