Top Gun Marverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區

1001 回覆
72 Like 10 Dislike
拍呢D片 女主角都係行行企企俾人溝,好似雷神1咁
決戰有隻IWC pilot 計時錶 好撚型,有無人知咩型號
上面有人話唔夠愛情戲真係o撚左,冇人想睇愛情戲
一定係影射伊朗,因為得佢仲用緊 F-14
不過俄佬十世後都未必有能力出口 Su57
到伊朗都買倒 su57 時美國佬應該 d 換哂第六代戰機,駛鬼人揸
左膠: 唔夠黑人又冇基佬
同敵人揮下手,rooster 問個手勢咩意思,maverick 話佢都唔知,笑死
成套戲都幻想緊tom cruise同佢死黨個仔 最尾果幾鏡差啲以為佢地會kiss
啱啱睇完jed
以為鬍鬚仔幫手拆晒d電源 喉果d會比人射死上唔到機
fbi
我都以為係立曬flag咁
之後湯佬用戰機d 機槍報仇
點知一切平安大吉
https://youtu.be/cxgHCYFeu0A

5:52話班演員一步步學揸飛機到揸F-18?
下星期日係IMAX睇多次
佢00年的
睇完,好正

琴日睇完
湯佬好型
想睇第二次
初頭以為Maverick 真係會死
估到rooster一定會去救佢
雖然佢哋2個有心結咁
但就喺maverick揀咗rooster之後既心結慢慢開始解開
到最後2個人見面見到大家都無事喺度鬥嘴
個心結就完全解開咗
唔知點解呢個位就忍唔到
新呢十年,呢套真係最好睇,好刺激,好有官能感受既戲,其實見到個簡報會話有 F-14,那一刻我已估到佢會俾人擊落再偷 F-14,但都會好期待那一幕會點出現!佢跳上 F-14 那一幕,我有 d 想喊出來 好撚感動。

要我俾分,9.8/10,那 0.2 分係扣 F/A-18 擊落架雌鹿
無mighty wings
1刷MX4D,2刷IMAX

各有各好,但如果只會睇一次強烈建議IMAX,
MX4D唯一唔好係營幕前噴氣阻住個畫面
imax版有約1小時多廿幾%畫面睇
我星期五再睇,今次睇imax
幫你補張圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞