Top Gun Marverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區

1001 回覆
72 Like 10 Dislike
由候生到老都好好j

睇完就見到湯佬
真係好正,因為tom哥拍開d戲如非必要都唔用cg , 上集只影機艙,今集睇d野可以多d, 真實感高好多
男人的浪漫
9成連登仔都未出世啦
元朗imax 都有完場拍手
之前個post 有巴打估中埋最尾兩個一齊坐f14
好大路 但又唔會覺得老土 勁多位呼應返第一集
好撚正
如果畢仔果度可以再描多d就完美,依家個和解好似好兒戲咁
好好睇
呢啲戲遲啲無得係大螢幕睇實會差啲
趁仲上緊睇多幾次
Penny Benjamin 個名出過場2次
第一次係mav goose 比上司照肺話佢高速飛過5座塔同一次admirals daughter, goose 回:penny Benjamin

第二次係Meg ryan 當住女主問mav 係咪同admirals daughter 曖昧緊
想問下靚佬湯係咪真係為左套戲學埋點揸戰機???
一定會架啦
tom鍾意黎真,高空跳傘又係
入面部p 51係佢架私架機黎架
我係因為睇佢完續集揸電單車果下睇返第一集

正撚到仆街
都係嘅
佢同湯佬個關係 + 佢嘅能力 都變得有啲突然
話和解就和解 話勁就勁
Fun fact: 湯佬接拍第一集個陣係未識揸電單車
佢係買車個到揾人教 之後學識左
https://youtu.be/EovKrcUsITE
渣戰機訓練篇
係成班都要學
https://youtu.be/EovKrcUsITE
成班演員都cls
睇完K11 imax版
呢套絕對要睇imax
直情係Ace Combat真人版
出埋cobra maneuver, 仲有架第5代戰機出果招停機+全失速+free falling+加速 (sorry唔知正常叫乜)
無得頂
同埋要睇返第一集先好入場
係,imdb 都出咗Jennifer Connelly個角色係Penny Benjamin
世界級勁好睇
喺真實 如果香港人要做戰鬥機駕駛員有幾難?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞