[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
請問呢度有冇開TG巴塞球迷group?想join.
thanks

有whatsapp
有興趣留電話

pm樓主is ok

pm左電話俾樓主

個group好多絲打
有無人睇德對墨
有細佬山度士
請問呢度有冇開TG巴塞球迷group?想join.
thanks

有whatsapp
有興趣留電話

pm樓主is ok

pm左電話俾樓主

有無人睇德對墨
有細佬山度士

原來大佬都有份
大佬細佬連射俾達屎救哂
馬昆斯上場

好有舊時影子
對香港死心

人地車臣佬都未死心啦,愛爾蘭咪又攪左一大輪先得。

問題係majority 香港人都仲未醒
你做野幫佢地為佢地仲會屌柒你
sor我真係過唔到自己個關

如果你覺得,一個時代形勢係咁易改變到,咁好多人都做偉人聖人啦。我又無咁絕望喎,時間囉。

時間愈長只會對共產黨愈黎愈有利
人多永遠係無敵
例如你可以睇下波斯拜火教文明點沒就係阿位伯佬人多加殘暴

講真,港獨/本土派唔好狗咬狗先,永遠剩係覺得自己信果個岩哂,其他就係鬼,你邊度比到信心人要人支持你
真心 有得走你地會唔會走? 利申:考慮緊

細米潮文

唔走,其實香港點淪陷都一定好過世上大部份城市
對香港死心

如果你覺得,一個時代形勢係咁易改變到,咁好多人都做偉人聖人啦。我又無咁絕望喎,時間囉。

人多永遠係無敵

講真,港獨/本土派唔好狗咬狗先,永遠剩係覺得自己信果個岩哂,其他就係鬼,你邊度比到信心人要人支持你

剩係睇黃洋達次次選唔到就咬人, 再加埋咩仇思達,陳雲,青政,學聯就知冇得救

個個私利行先,一句"你係鬼"就大撚晒咁
如果有用,雨傘就已經有用喇,
雨傘運動都成功唔到,我想像唔到有咩方法可以爭取到

出去除左無左一日,增加留案底機會,仲有咩用

我諗呢家大家既心態係明知無用都盡量嘗試下
盡下人事
過多十年分分鐘遊行集會既機會都無

而家出去都係on9架,當號召到1萬人出去喇,咪又係得前排十幾廿人肯大膽d,後面果班唔係畏首畏尾,就係和理非非,真係唔好睇少班用愛穿透坦克ge人,多到痴線,仲係相信七一50萬人果套行得通
對香港死心

人多永遠係無敵

剩係睇黃洋達次次選唔到就咬人, 再加埋咩仇思達,陳雲,青政,學聯就知冇得救

個個私利行先,一句"你係鬼"就大撚晒咁

獨裁既政黨學人講本土/港獨,家陣熱狗都內部屌緊陳浩天,而其他政黨就諗緊71點掠水

我理由簡單啲,我家人係度
我反而想問依家開口埋口都講移民既後生係諗住剩係自己定連埋自己屋企人? 儲左第一筆錢未? 搵移民機構傾過未?
大佬細佬連射俾達屎救哂

睇陣容琴晚大細佬係打中場 大佬未去美國前好似仲係黃潛打緊前鋒架wo

我反而想問依家開口埋口都講移民既後生係諗住剩係自己定連埋自己屋企人? 儲左第一筆錢未? 搵移民機構傾過未?

全家隨時走得
不過始終當香港係根
介唔介意我講一句
tg 要電話號碼既咩

有whatsapp
有興趣留電話

溝女溝到眼殘?

全家隨時走得
不過始終當香港係根

你讀完會喺香港做咩
介唔介意我講一句
tg 要電話號碼既咩

有whatsapp
有興趣留電話

溝女溝到眼殘?

你係咪好好打呀而家
串我老死拉b

全家隨時走得
不過始終當香港係根

你讀完會喺香港做咩

讀得physics/astron都諗去外國做研究㗎啦
介唔介意我講一句
tg 要電話號碼既咩

有whatsapp
有興趣留電話

溝女溝到眼殘?

你係咪好好打呀而家
串我老死拉b

辣殺要俾人串下嘅

全家隨時走得
不過始終當香港係根

你讀完會喺香港做咩

讀得physics/astron都諗去外國做研究㗎啦

既然屋企有錢到隨時全家走得,即係所有野你父母都幫你安排好哂咁濟,冇咩好諗好絕望喎
係外國讀physics個個當你勁人/智者

係香港wfc
為事業留係外國發展啦
係外國讀physics個個當你勁人/智者

係香港wfc
為事業留係外國發展啦

我相信冇一個有心做research 嘅會希望留喺香港做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞