[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

唔講樓,講女,你睇dc咪又係將問題歸咎係女人身上

係有臭西,但我唔覺比例上真係咁多

[有圖]00後巴士6P
https://lihkg.com/thread/301030/page/1?ref=ios

咁有幾多個冇咁玩?

你話係蛙白果種眼覺高都算,但dc係仇女喎
大家雖然好多野意見唔同
但係對AG既愛永遠都係一致

真巴一定迷ag

巴我原來係傷住踢 都咁屈g
大家雖然好多野意見唔同
但係對AG既愛永遠都係一致

真巴一定迷ag

迷ag反美斯

青糞刀系辣殺 安歷基冇false hope 加分
Barcelona are studying the possibility of Thomas Vermaelen staying at the club for the next season. [SPORT]

http://www.sport-english.com/en/news/barca/barca-studying-the-possibility-of-vermaelen-staying-with-them-next-season-6133658

下年冇人受傷了
Cp3 以後唔睇玩具了

至少lac拎到半隊火箭番黎,好過冇
不過唔睇好cp3+harden

去到我皇組兄弟籃球都冇咁嬲
NAZ @FCNazalona
Only Aguero, Di Maria, Lavezzi and Mascherano were invited from the NT, however all Barça players were invited for the wedding.

If he invited Higuain, he would have missed the wedding.
Cp3 以後唔睇玩具了

至少lac拎到半隊火箭番黎,好過冇
不過唔睇好cp3+harden

去到我皇組兄弟籃球都冇咁嬲

我皇去火箭
Cp3/ wade/ harden/ foj/ melo
反山神班垃圾又去晒奔喪
反山神班垃圾又去晒奔喪

wfc山狗,主角巴我牙
反山神班垃圾又去晒奔喪

wfc山狗,主角巴我牙

山狗有踢咩?
頭先去左接習主席機,感動到喊左
頭先去左接習主席機,感動到喊左

習大大同左我扼手
唔再洗隻手了
https://youtu.be/e8txXWSM45w
there is something inside you
作客又係淺藍色
作客又係淺藍色

同1516似
都幾靚呀
同上年一模一樣改隻色就算

有無手足玩開呢味野?
咁有幾多個冇咁玩?

你話係蛙白果種眼覺高都算,但dc係仇女喎

都唔關事,好多人以為文學音樂藝術就係高級野,其實任何學科只要經過一個合理訓練,都可以深入內部,只不過現代人往往會缺乏呢個過程,唔係我地呢啲友太鳩屎,係現代人膚淺啫,叫佢地投入多少少好似拎左佢地條命咁,叫我介紹我都肯架講真。

有無手足玩開呢味野?

買左幾隻碟未買機
ok computer 隻藍色reissue好靚
小白點睇vera lynn

有無手足玩開呢味野?

買左幾隻碟未買機
ok computer 隻藍色reissue好靚

我仲有隻97年原版英版CD係度,但我依定都無機播。九十代年嘅碟想買返膠都係靠reissue,之前想係楊仔度見到massive attack隻甲蟲碟,都想買架喇,但太貴都係算。
小白點睇vera lynn

我唔太識呢啲古代野架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞