[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
不過拉前排續左約,應該加左人工

定呢個已經最新?
Q仔番黎我就知道又係吹奏tello反屁馬既時間
q仔點睇我煙被迫害
不過拉前排續左約,應該加左人工

定呢個已經最新?

January 17, 2017
http://www.totalsportek.com/money/barcelona-player-salaries/
Q仔番黎我就知道又係吹奏tello反屁馬既時間

睇黎今年q仔迷dso
問題係出係5-10萬姐 除左拉毒撚小明 真係冇個值 特別24paco同小明同薪真係on9 而羅白細佬都冇5萬
反而過10萬個班除左mk我覺得都值 佢應該同so9接近而冇高咁多 msn唔洗講其餘幾個除左碧基都係四大隊長黎 夢三開始已經係功臣 開呢個價佢地全部受得起有餘

屁馬個價就真係呃飯食喇
呢隻貪錢鬼只係識拎住個波舞黎舞去(過唔到人)
正宗華又不實 連細哨車尾燈都見唔到

有時個價唔只計佢球技,計埋商業價值之類既野,計呢樣佢俾so9值好多倍 你睇尼馬幾多年輕人fans

尼馬on9在佢自己好似有100%肖像權,商業價值幾高拍幾多廣告都唔太關巴塞事
Barca rejected a €35M offer for Sergi Roberto (25) as the full-back is non-transerferable & is in Valverde's plans for the new season. [MD]
Barca rejected a €35M offer for Sergi Roberto (25) as the full-back is non-transerferable & is in Valverde's plans for the new season. [MD]

羅白有義佢地有情
一齊時光倒返13-15果2年睇下

黎緊諗住8月12去魯營睇西超盃,想問下有無巴打可以講下咩網買飛穩陣?
同埋想要係實體飛,睇過好多間都係e-ticket

黎緊諗住8月12去魯營睇西超盃,想問下有無巴打可以講下咩網買飛穩陣?

我都諗住去睇

我都諗住去睇

睇班疤狗第一場就出白手巾?

我都諗住去睇

睇班疤狗第一場就出白手巾?

去高叫hala Madrid

羅白有義佢地有情

巴狗走埋去買屌老虎,保連奴
好奇一問 華拉堤違約金幾多?
PSG 咁撚仆街咪俾違約金買佢走囉
當然講緊唔係極高的話
當然講緊唔係極高的話

嘻,你估下psg違約金會唔會低

我都諗住去睇

巴打買左飛未?
好想要張實體飛儲起佢
當然講緊唔係極高的話

鈀好似要一億先肯放人
巴鳩層最多出到80m
當然講緊唔係極高的話

鈀好似要一億先肯放人
巴鳩層最多出到80m

講真 20m 差好多咩
咪比埋佢
2000萬都唔多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞