[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
(@Alfremartinezz)
Ceballos seemed like a 'lost cause' for Barcelona, but in the last few hours the player is again wavering between the two.

點解咁想要佢?
買個後生中場寧願用番samper同alena
除非佢超到好似同齡saul easygo咁

U21 MVP wo ching
至少好過哂dso ag 同宜家嘅samper alena

正解 加上15m咁平 唔想佢去皇 萬一又一個Isco就仆街了

蝗買人你阻得幾多個?

最重要依個係u21 MVP又平到仆街

50m ag就死攬,u21 MVP 就15m都唔肯俾 我屌你老母究竟玩緊乜撚?

唔關事啦
肯比,不過勸唔掂球員呀
AS 📰 Real Madrid has given Dani Ceballos 24 hours to respond to their offer: 5/6 year contract and a spot in the first team. #realmadrid

疤狗

疤高層好似擺明唔想要佢咁
Bartomeu: "We will sign two or three players for the first team. One or two players will be promoted from Barcelona B." #FCB (CatRadio)

保連奴+比爾連

想佢簽貝迪斯個件CM

哩個已經8成過左鍠了

U21勁果件唔要,廢果件爭住要

真心唔明睇完u21都可以買番屌老虎
以為踢得咁柒會放棄
其實samper上半季係格狗都出得幾多 係打得幾好 係下半季換領隊先冇得出

睇幾過下幾場格狗
有samper係度成隊波既節奏已經上升左一個層次
起碼真係控制到中場

所以如果買唔到華拉堤俾samper試一季唔係諗唔夠

華拉堤同samper位置唔同,一齊踢都得

其實2個都係防中
至不過2個都係deep lying踢法
打前半格冇咩問題

想講出433既話,samper打中中,華拉打右中
Bartomeu: "We will sign two or three players for the first team. One or two players will be promoted from Barcelona B." #FCB (CatRadio)

保連奴+比爾連

想佢簽貝迪斯個件CM

哩個已經8成過左鍠了

以為踢得咁柒會放棄

遲下就到比比鳥
其實samper上半季係格狗都出得幾多 係打得幾好 係下半季換領隊先冇得出

睇幾過下幾場格狗
有samper係度成隊波既節奏已經上升左一個層次
起碼真係控制到中場

所以如果買唔到華拉堤俾samper試一季唔係諗唔夠

華拉堤同samper位置唔同,一齊踢都得

其實2個都係防中
至不過2個都係deep lying踢法
打前半格冇咩問題

想講出433既話,samper打中中,華拉打右中

買到華就最好啦 但買唔到嘅俾森柏試下都可以 唔一定要買seri

保連奴+比爾連

想佢簽貝迪斯個件CM

哩個已經8成過左鍠了

以為踢得咁柒會放棄

遲下就到比比鳥

話時話好耐冇傳過古天樂了
一路好走

btw 一蚊都收唔返
一路好走

btw 一蚊都收唔返

你竟然想收得番錢
一路好走

btw 一蚊都收唔返

你竟然想收得番錢

慳翻9萬一個禮拜仲想點
一路好走

btw 一蚊都收唔返

你竟然想收得番錢

屌,點解又免費?
搵人kai po
搵人kai po

You kai咪得
就快12/7了
搵人kai po

You kai咪得

打機唔得閒牙
搵人kai po

You kai咪得

打機唔得閒牙

開啦吊你
就叫 咩人都買唔到
搵人kai po

You kai咪得

打機唔得閒牙

開啦吊你
就叫 咩人都買唔到

me烏鴉口,貢開真係買唔人牙
叫馬啡一路巧走算啦
搵人kai po

You kai咪得

打機唔得閒牙

開啦吊你
就叫 咩人都買唔到

你咁講咪買到人囉

比比鳥同保連奴
搵人kai po

You kai咪得

打機唔得閒牙

咩game?
叫馬啡一路巧走算啦

搵人kai po

You kai咪得

打機唔得閒牙

開啦吊你
就叫 咩人都買唔到

你咁講咪買到人囉

比比鳥同保連奴

唔要呢兩件牙
搵人kai po

You kai咪得

打機唔得閒牙

咩game?

射死頂綠帽game
一路好走

btw 一蚊都收唔返

你竟然想收得番錢

屌,點解又免費?

疤賣人不嬲唔收錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞