[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
黎緊諗住8月12去魯營睇西超盃,想問下有無巴打可以講下咩網買飛穩陣?
同埋想要係實體飛,睇過好多間都係e-ticket

我都諗住去睇

巴打買左飛未?
好想要張實體飛儲起佢

未呀 實體飛應該要去到個邊買
好奇一問 華拉堤違約金幾多?
PSG 咁撚仆街咪俾違約金買佢走囉
當然講緊唔係極高的話

鈀好似要一億先肯放人
巴鳩層最多出到80m

講真 20m 差好多咩
咪比埋佢

要留翻黎買多個a豬
2000萬都唔多?

仲要歐元 分一半俾我幫大雄含都制
2000萬都唔多?

80m 我都覺得貴,仲話比埋果20m佢
2000萬都唔多?

我1000萬ok
2000萬都唔多?

唔洗錢都制
2000萬都唔多?

唔洗錢都制

Gay
2000萬都唔多?

唔洗錢都制

倒貼$500
2000萬都唔多?

我1000萬ok

港紙都制啦 仲要歐元
當然講緊唔係極高的話

鈀好似要一億先肯放人
巴鳩層最多出到80m

講真 20m 差好多咩
咪比埋佢

要留翻黎買多個a豬

法甲邊有release clause
成班白癡
巴黎係唔肯放,根本唔存在所謂比多20m
更何況華拉提份約冇release clause
當然講緊唔係極高的話

鈀好似要一億先肯放人
巴鳩層最多出到80m

講真 20m 差好多咩
咪比埋佢

要留翻黎買多個a豬

好似可以set,
西甲就一定要有,英超意甲都可以唔使
黎緊諗住8月12去魯營睇西超盃,想問下有無巴打可以講下咩網買飛穩陣?
同埋想要係實體飛,睇過好多間都係e-ticket

我都諗住去睇

巴打買左飛未?
好想要張實體飛儲起佢

未呀 實體飛應該要去到個邊買

唔驚買唔到?
當然講緊唔係極高的話

鈀好似要一億先肯放人
巴鳩層最多出到80m

講真 20m 差好多咩
咪比埋佢

要留翻黎買多個a豬

好似可以set,

法甲明文規定唔比set
當然講緊唔係極高的話

鈀好似要一億先肯放人
巴鳩層最多出到80m

講真 20m 差好多咩
咪比埋佢

要留翻黎買多個a豬

好似可以set,

法甲明文規定唔比set

仲以為淨係唔比set回購
買到人了

Manchester City's Toni Duggan joins Barcelona Women on two-year deal dlvr.it/PScjQq #Story #Transfers [ESPN]
成班白癡

Dklm psg
成班白癡

人地份合約有無release clause 都唔會真係披露啦
當然講緊唔係極高的話

鈀好似要一億先肯放人
巴鳩層最多出到80m

講真 20m 差好多咩
咪比埋佢

要留翻黎買多個a豬

好似可以set,

法甲明文規定唔比set

仲以為淨係唔比set回購

邊度有source證實法甲無release Clause?
睇完留言,我以為巴塞有油王做老闆
成班白癡

人地份合約有無release clause 都唔會真係披露啦

關咩事 係法甲本身唔比set release clause呀
成班白癡

咁經理人點都會知
下年世界盃年
巴黎一句話扔你落預備組踢一年華拉都即刻嚇到賴屎啦,同有錢佬講價
成班白癡

關咩事 係法甲本身唔比set release clause呀

屌你都戇鳩
LFP 係BAM左Release Clause
但係好多球員份合約一樣仲有
下年世界盃年
巴黎一句話扔你落預備組踢一年華拉都即刻嚇到賴屎啦,同有錢佬講價

佢根本走唔走都冇所謂 走到咪走 走唔到咪加薪續約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞