[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
OFFICIAL | Leo Messi signs a new contract until 2021.

Messi signs new four-year £500,000-a-week Barcelona contract with €300m release clause #fcblive [via @SkyKaveh]
會唔會太高 隊波人工已經爆哂煲

值啦

咁之後仲點大手筆引援

賣到ag就有$

Messi留重要d啦

齋靠msn點同隔離鬥 隊波依加最需要補強中場+右閘

岩 但美斯都要續架 再者佢值呢個價
清兩三個高薪辣殺都夠買人
Marco Verratti will stay at PSG. [bein sports]

佢同馬昆奴斯都係一世買唔到

睇下消息來源間報紙老細係邊個先啦
OFFICIAL | Leo Messi signs a new contract until 2021.

Messi signs new four-year £500,000-a-week Barcelona contract with €300m release clause #fcblive [via @SkyKaveh]
會唔會太高 隊波人工已經爆哂煲

值啦

咁之後仲點大手筆引援

賣到ag就有$

Messi留重要d啦

可以點清夠數

值啦

咁之後仲點大手筆引援

賣到ag就有$

Messi留重要d啦

可以點清夠數

照fing錢 MS小白慢慢退自然有位?
真心唔想到時又出嚟鳩叫冇錢買人

值啦

咁之後仲點大手筆引援

賣到ag就有$

Messi留重要d啦

可以點清夠數

30歲仲有排玩
假設賣so9,再入個big name,呢個正前份人工都係冇變

賣到ag就有$

Messi留重要d啦

可以點清夠數

30歲仲有排玩
假設賣so9,再入個big name,呢個正前份人工都係冇變

長遠都係要慢慢用翻多d青訓 而家咁多其中係因為後備都貴
4年約50萬磅

美斯呢d水準ge球員30-33歲我都覺得值,但去到34歲,佢仲有冇體力去符合返呢份50萬人工呢?
4年約50萬磅

美斯呢d水準ge球員30-33歲我都覺得值,但去到34歲,佢仲有冇體力去符合返呢份50萬人工呢?

到時都世界變啦 到時味知
4年約50萬磅

冇話佢唔值 但喺隊波急需補強嘅時候仲要比現有嘅鎖住水喉係咪有問題先 大家知疤狗仲要唔識點賣人
到時又要出嚟鳩叫無錢fing?
4年約50萬磅

冇話佢唔值 但喺隊波急需補強嘅時候仲要比現有嘅鎖住水喉係咪有問題先 大家知疤狗仲要唔識點賣人

美斯好似就完約?
4年約50萬磅

到時都世界變啦 到時味知

真 到時可能普通一線都3 4十萬人工都唔奇 幾年前都冇諗過而家普通新星轉會都3千萬啦
4年約50萬磅

美斯好似就完約?

2018完,係一定要俾$續
4年約50萬磅

美斯好似就完約?

續美斯一定重要過買人
4年約50萬磅

美斯好似就完約?

續美斯一定重要過買人

咪癲 2018完喎 邊可以唔續美斯
4年約50萬磅

美斯好似就完約?

續美斯一定重要過買人

唔好話500k 就算美斯真係擺大牌要再多d 都一定要續佢
4年約50萬磅

美斯好似就完約?

續美斯一定重要過買人

真 邊有得揀
Messi b
Josep Maria Bartomeu has decided that Pep Segura is the new general manager of the FC Barcelona football area. [md]

Robert Fernandez will remain as technical secretary of the first team and Jordi Roura as head of amateur training. [md]

美斯好似就完約?

續美斯一定重要過買人

真 邊有得揀
Messi b

我打機同佢續都唔洗加咁多人工

美斯好似就完約?

續美斯一定重要過買人

真 邊有得揀
Messi b

我打機同佢續都唔洗加咁多人工

我會自己加勁多俾佢
值還值,但有冇必要係一回事

再者今季轉會費已經正常返(唔計英人),有冇需要去續一份咁高ge人工去留一個本身冇乜離心ge球員
我就唔信美斯會因為人工而走
值還值,但有冇必要係一回事

再者今季轉會費已經正常返(唔計英人),有冇需要去續一份咁高ge人工去留一個本身冇乜離心ge球員

好似d老闆對老員工咁
話過係都mk仔先,個時唔應該加咁高人工俾佢先
大家點睇Ceballos?
大家點睇Ceballos?

2個星期後再睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞