[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

J.suarez 唔續?

有矛反工?

Me too
好灰

好悶就真

Me可以點?台狗番狗島佢番hk 有一個月時間
利申:非叫春 叫做問多啲意見

中出即飛
送返頂帽俾台狗

條女唔show你就柒到入地核

認真啲

有矛反工?

Me too
好灰

好悶就真

中出即飛
送返頂帽俾台狗

認真啲

你係咪on9?
你問我地有咩用?

有矛反工?

Me too
好灰

好悶就真

中出即飛
送返頂帽俾台狗

認真啲

你係咪on9?
你問我地有咩用?

屌搵過條女啦on9

有矛反工?

Me too
好灰

好悶就真

中出即飛
送返頂帽俾台狗

認真啲

你係咪on9?
你問我地有咩用?

屌搵過條女啦on9

綠帽仔咩條件
小妹有興趣

Me too
好灰

好悶就真

中出即飛
送返頂帽俾台狗

認真啲

你係咪on9?
你問我地有咩用?

屌搵過條女啦on9

有試過 一個多月就me就頂唔順了
叫鹿仔老死忽得帶你去菲律賓溝賓妹算啦,日日叫春唔知做乜\/

冇女咪單身一排先囉洗撚死咩

學呢到啲mk咁做player囉

呢度啲手足笑又笑過,認真又認真過,你都仲係咁,咁講毛咩。
LaLiga
9分前 ·
Gerard Deulofeu is back! 🔵👦🔴

5 hai main pt
有冇師兄睇Barcelona Legends?
OFFICIAL: Barça have exercised the option to re-sign Gerard Deulofeu from Everton for €12M & have agreed personal terms with him.

幾點開
望住以前一齊踢嘅隊友打假波 香港足球

幾點開

https://www.fcbarcelona.com/videos/live

有live

幾點開

https://www.fcbarcelona.com/videos/live

有live

戴維斯
[quote]有冇師兄睇Barcelona Legends?

幾點開

有live[/quote有李華度
比列堤差D重現06果球
http://soccer.sina.com.hk/news/1/20170630/7625787/

巴塞求購華拉迪一事看上去已經「封凍」了,接下去的一個關鍵節點是7月4日,巴黎聖日耳門將在這一天恢復集訓,華拉迪屆時參加或者不參加球隊的集訓,情況將有很大的不同。不過西班牙《每日體育報》指出,對於華拉迪的轉會傳言,大巴黎的一個做法非但沒有讓消息得到澄清,反而增加了很多的猜測。

《每日體育報》披露,在巴黎聖日耳門球會的多項宣傳活動中,都沒有將華拉迪的形象加入。大巴黎今夏將展開美國之行,但他們並沒有將華拉迪列入球會為美國之行發行的海報中。海報上有迪馬利亞、馬昆奴斯、泰亞高-施華、卡雲尼、小盧卡斯這些球星,卻沒有華拉迪這位重量級人物,而如果不「造反」的話,華拉迪是應該參加對羅馬、熱刺以及祖雲達斯的比賽的。

此外,在球會宣傳球隊下季的作客波衫時,華拉迪也沒有被選中。拉比奧特、小盧卡斯、達斯拿、泰亞高-施華和馬昆奴斯都穿著黃色波衫亮相了,但華拉迪還是不見蹤影。

西班牙《每日體育報》為此打出了「巴黎聖日耳門讓華拉迪‘消失’」的標題,說在大巴黎這麼做之後,各種猜測很快就出現了,而唯一的現實是只有大巴黎才知道,這是有意為之,還是純粹的巧合。如果是有意為之,那證明華拉迪進一步接近巴塞了。(伊雲)

瞄撚準未?

點解到左今時今日都重會有人覺得華拉緹會黎

佢黎到既話我即刻去習總前面大叫釋放劉曉波呀
係你地先咁憎d 青訓 我就點都覺得可以俾一年佢試下先囉 巴塞青訓個個都咁好波係獨架啦
但係幾個大佬係附近自然就融入番個踢法啦

第一,巴塞唔係個個青訓都好波
第二,屌老虎係獨,唔覺好波

5 hai main pt

個main point 咪就係你個人低賤,甘願做狗

當然若果你係d柒碌,認定自己除左呢隻g之外冇可能溝到第二條女的話,我g持你追返佢
女人真係好撚麻撚煩
細哨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞