[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
踢埋熱身賽睇埋新教頭先講啦,on99 8月未到就講到世界沒日要降班咁

無人講到要降班咁
都係果督屁
原有陣容我覺得拎國內雙冠仲係可以

但歐聯唔駛諗

如果巴塞定位係歐聯陪跑隊既咁係無問題
踢埋熱身賽睇埋新教頭先講啦,on99 8月未到就講到世界沒日要降班咁

無人講到要降班咁
都係果督屁

但歐聯唔駛諗

起碼你都會覺得隊波有實力可以爭冠呀
《每日體育報》專欄
近日,巴薩宣佈聘任佩普·塞古拉(Pep Segura)為主管足球事務的總經理,《每日體育報》專欄作家Maite Antón認為巴薩此舉是在掩飾球隊工作的失敗,巴薩如今需要的是趕緊完成引援工作。
以下是專欄的編譯:
日子一天天過去,季前訓練就要開始了,除了回購德烏洛費烏(Deulofeu)之外,巴薩的引援紀錄還是一片空白。 不管是維拉蒂(Verratti)、貝萊林(Bellerin)還是塞瓦略斯(Ceballos),都距離諾坎普十分遙遠。
令人感到稀奇的是,在已經擁有體育主管的情況下,巴薩又聘任了一位主管足球事務的總經理,這兩個職位一般不會同時在一支球隊中出現,巴薩此舉更像是對工作上失敗的掩飾。
體育主管羅伯特·費爾南德斯(Robert Fernandez)一直都負責巴薩的引援工作,現在,距離季前備戰只剩一周,巴薩主席巴托梅烏(Bartomeu)突然決定任命塞古拉為主管足球事務的總經理,並賦予他比羅伯特更大的權力,這意味著羅伯特不再具有決定權。 任命塞古拉的時機令人感到驚訝,因為是羅伯特簽下了巴薩新帥巴爾韋德(Valverde)。
看到自己最大的支援者如今被奪權,巴爾韋德會怎麼想?
至於這樣的改變是否正確,只有時間能告訴我們答案,但如今的現實是,巴薩球迷需要看到新援的到來。

原來飛機報入面都有正常人

呢條友都係廢
今年好多新仔走都係因為佢

崇尚體力化踢法已經夠哂on9屌佢老母

無人講到要降班咁
都係果督屁

但歐聯唔駛諗

如果美斯最後光陰都無能力爭歐冠
以後只會更加難甚至無可能
遲早我地錢唔夠人多,吸引力下降
等幾十年青訓再出一個美斯

無人講到要降班咁
都係果督屁

但歐聯唔駛諗

見到班高層咁嘅引援能力 下年都係睇住隔離3-peat歐聯算啦
而加隊巴塞真係笑撚死人
華拉堤傾唔掂 青訓走
高美斯d 垃圾留低
汁撚左去啦垃圾

下季無眼睇架啦 等睇皇馬皇朝

無人講到要降班咁
都係果督屁

但歐聯唔駛諗

見到班高層咁嘅引援能力 下年都係睇住隔離3-peat歐聯算啦

以事論事,買唔到華拉堤,唔怪高層
不過如果無plan b就真係弱智
如果plan b係保連奴應該要拉哂去人道毀滅

我寧願你留啲錢加人工俾羅白頭細佬呢啲好過
Bartomeu: "We will sign two or three players for the first team. One or two players will be promoted from Barcelona B." #FCB (CatRadio)

保連奴+比爾連
Bartomeu: "We will sign two or three players for the first team. One or two players will be promoted from Barcelona B." #FCB (CatRadio)

保連奴+比爾連

cancelo parejo

保連奴+比爾連

想佢簽貝迪斯個件CM

保連奴+比爾連

想佢簽貝迪斯個件CM

哩個已經8成過左鍠了

保連奴+比爾連

升一至兩個
Marlon就升緊 之係睇下冠a有冇得升啦
叫沙維奧拿去踢都好過ag

會唔會侮辱左我

https://youtu.be/vL-P19s81fY

你=⚡️

跑得快

保連奴+比爾連

想佢簽貝迪斯個件CM

哩個已經8成過左鍠了

鍠個陣真係好撚屈

無人講到要降班咁
都係果督屁

但歐聯唔駛諗

seri又無撚左回事

無人講到要降班咁
都係果督屁

但歐聯唔駛諗

seri又無撚左回事

反而seri買唔買我覺得冇乜所謂 反正佢嘅定位會係後備 買唔到咪俾多d機會羅白森柏試下都得

無人講到要降班咁
都係果督屁

但歐聯唔駛諗

seri又無撚左回事

反而seri買唔買我覺得冇乜所謂 反正佢嘅定位會係後備 買唔到咪俾多d機會羅白森柏試下都得

seri唔係華拉堤plan b咩

seri又無撚左回事

seri唔係華拉堤plan b咩

係 但佢黎到未係上到正選啦
Bartomeu confirmed that FC Barcelona rejected € 50M bid for Andre Gomes. #FCB (MD)

50m都唔撚放,幾時落地獄?

球王黎架50m

屌呀
Bartomeu confirmed that FC Barcelona rejected € 50M bid for Andre Gomes. #FCB (MD)

球王黎架50m

屌呀

除左支超邊隊會用50m買

球王黎架50m

屌呀

除左支超邊隊會用50m買

疤狗上季刀四十幾
-你們有收到過很多報價嗎?比如說高美斯、羅白等?
-我們還沒收到任何想走的球員的報價,羅白是非賣品,如果他要走也必須要支付他的違約金。如果我們想賣我們會坐下來談的,但是對於他不會,他是非賣品。

-高美斯是非賣品?
-巴塞的任何球員都是非賣品。

-馬菲奧也是嗎?
-是的,所有人都是。馬菲奧現在在葡萄牙試訓,結束後我們會和葡萄牙體育談談,決定他是留在那裡還是回來和我們一起。

-如果華維迪不想看到冗長的一線隊名單,來了兩三個新援後,會有老球員離開嗎?
-你們想的太早了,現在才七月出頭,轉會市場還有60天,每個人都是非賣品。我們會有兩三個新援,這我之前說過了,還會有B隊的球員升上來,所以肯定會有人離開。但現在每個人都還是非賣品,我們會考慮所有球員。

-廣州恆大說已經拒絕了巴塞2000萬的報價
-我認識保連奴,也認識廣州恆大,但巴塞不會為轉會市場上的舉動作解釋。
-你們有收到過很多報價嗎?比如說高美斯、羅白等?
-我們還沒收到任何想走的球員的報價,羅白是非賣品,如果他要走也必須要支付他的違約金。如果我們想賣我們會坐下來談的,但是對於他不會,他是非賣品。

-高美斯是非賣品?
-巴塞的任何球員都是非賣品。

-馬菲奧也是嗎?
-是的,所有人都是。 馬菲奧現在在葡萄牙試訓,結束後我們會和葡萄牙體育談談,決定他是留在那裡還是回來和我們一起。

-如果華維迪不想看到冗長的一線隊名單,來了兩三個新援後,會有老球員離開嗎?
-你們想的太早了,現在才七月出頭,轉會市場還有60天,每個人都是非賣品。我們會有兩三個新援,這我之前說過了,還會有B隊的球員升上來,所以肯定會有人離開。但現在每個人都還是非賣品,我們會考慮所有球員。

-廣州恆大說已經拒絕了巴塞2000萬的報價
-我認識保連奴,也認識廣州恆大,但巴塞不會為轉會市場上的舉動作解釋。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞