[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
你買機如果唔介意二手玩住入門先我介紹個地方你去買。

嚴重潔癖 二手不了
indie post啲巴打話tn 300幾好
好似都唔係好貴

咪咁傻仔
收部二手Technics好用過好多喺黑店賣嘅機

嚴重潔癖 二手不了
好似都唔係好貴

咪咁傻仔

意思係if similar price?

嚴重潔癖 二手不了
好似都唔係好貴

咪咁傻仔

仲有唔收二手碟嘅我都唔會打爆一格宜家櫃都係shoegaze

嚴重潔癖 二手不了
好似都唔係好貴

咪咁傻仔

意思係if similar price?

就算貴過佢我都係會買Technics

一係要精緻啲不如買Rega或者Pro-ject唱盤

不過Amp同Speaker又係另一回事

迷b
Me做乜都廢 好似唔會再進一步了

做咩呀綠帽子

每一方面都柒下柒下

由你反ag果刻開始已經注定你失敗,同普遍巴狗一樣,有靚仔勁隊皇馬唔捧,走去捧班矮仔

Ai

小花hea踢等WC
垃圾疤雞胸
綠囝又戴帽
next year is ng wong trebles year了

想叫春了

迷b

做咩呀綠帽子

每一方面都柒下柒下

由你反ag果刻開始已經注定你失敗,同普遍巴狗一樣,有靚仔勁隊皇馬唔捧,走去捧班矮仔

Ai

小花hea踢等WC
垃圾疤雞胸
綠囝又戴帽
next year is ng wong trebles year了

想叫雞了

迷b

做咩呀綠帽子

每一方面都柒下柒下

Ai

小花hea踢等WC
垃圾疤雞胸
綠囝又戴帽

想叫雞了

搵返ex

每一方面都柒下柒下

Ai

小花hea踢等WC
垃圾疤雞胸
綠囝又戴帽

想叫雞了

搵返ex

做咩呢
https://youtu.be/e8txXWSM45w
there is something inside you

d精華好撚勁咁

Ai

小花hea踢等WC
垃圾疤雞胸
綠囝又戴帽

想叫雞了

搵返ex

你ex咪雞
有無手足聽日會去撐陳浩天場?(我實在唔知仲有乜我可以做到)

g持習大大 不了

對香港死心

g持習大大 不了

習近平食撚屎
去得預左比人拉
隨便都告得入非法集結
對香港死心

人地車臣佬都未死心啦,愛爾蘭咪又攪左一大輪先得。
去得預左比人拉
隨便都告得入非法集結

比人拉過唔撚驚。
去得預左比人拉
隨便都告得入非法集結

比人拉過唔撚驚。

小白衝會排喺第幾行'
去得預左比人拉
隨便都告得入非法集結

比人拉過唔撚驚。

小白衝會排喺第幾行?
對香港死心

人地車臣佬都未死心啦,愛爾蘭咪又攪左一大輪先得。

問題係majority 香港人都仲未醒
你做野幫佢地為佢地仲會屌柒你
sor我真係過唔到自己個關
去得預左比人拉
隨便都告得入非法集結

比人拉過唔撚驚。

小白衝會排喺第幾行?

衝應該唔會咁上心,激啲果啲先岩我,我近年日日操但求有一日就打撚柒班警狗。
小白你覺得自己好揪啲定垃圾龍好揪啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞