[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
Alena上季仲係西乙B打緊
唔好期望咁高,話唔埋西乙都打唔掂
人地至少21歲已經係西甲主力

一個係巴塞一個係貝迪c,做主力機會梗係其他細球會大d啦,

勁過dso好撚多啦
如果唔係點搶贏dso個正選位
拍埋佢阿辛斯奧同saul一d都唔輸蝕

有時真係有睇晒佢全季先好講 ag未黎巴塞踢國家隊又係讚到好勁,黎左就變左地底泥,國家隊都踢唔好
BREAKING | Sporting Lisbon have signed Jeremy Mathieu.

玩留

bye

勁過dso好撚多啦

dso可以睇多一季睇下華dee點調教
不過你話如果清ag買cba我贊成既

做下好心買埋ag啦

勁過dso好撚多啦

dso可以睇多一季睇下華dee點調教
不過你話如果清ag買cba我贊成既

yes,
點解有50M bid AG 都唔肯割愛
BREAKING | Sporting Lisbon have signed Jeremy Mathieu.

玩留

bye

ho ball
(@Alfremartinezz)
Ceballos seemed like a 'lost cause' for Barcelona, but in the last few hours the player is again wavering between the two.

點解咁想要佢?
買個後生中場寧願用番samper同alena
除非佢超到好似同齡saul easygo咁

U21 MVP wo ching
至少好過哂dso ag 同宜家嘅samper alena

正解 加上15m咁平 唔想佢去皇 萬一又一個Isco就仆街了

蝗買人你阻得幾多個?

最重要依個係u21 MVP又平到仆街

晚晚幫巴杜姆含到雪雪聲
點會放走佢

晚晚幫巴杜姆含到雪雪聲
點會放走佢

50M就想買球王 俾我都唔放啦
samper擺到明就比格狗浪費左一季
佢有冇實力大家都知
AS 📰 Real Madrid has given Dani Ceballos 24 hours to respond to their offer: 5/6 year contract and a spot in the first team. #realmadrid
samper擺到明就比格狗浪費左一季
佢有冇實力大家都知

佢上季上一隊幾場都打得幾穩 咁樣搞一季真係好可惜
其實samper上半季係格狗都出得幾多 係打得幾好 係下半季換領隊先冇得出
其實samper上半季係格狗都出得幾多 係打得幾好 係下半季換領隊先冇得出

上半季係paco教呀嘛
samper應該係佢話借既

睇幾過下幾場格狗
有samper係度成隊波既節奏已經上升左一個層次
起碼真係控制到中場

睇幾過下幾場格狗
起碼真係控制到中場

所以如果買唔到華拉堤俾samper試一季唔係諗唔夠

睇幾過下幾場格狗
起碼真係控制到中場

所以如果買唔到華拉堤俾samper試一季唔係諗唔過
AS 📰 Real Madrid has given Dani Ceballos 24 hours to respond to their offer: 5/6 year contract and a spot in the first team. #realmadrid

疤狗

睇幾過下幾場格狗
起碼真係控制到中場

華拉堤同samper位置唔同,一齊踢都得
Bartomeu: "We will sign two or three players for the first team. One or two players will be promoted from Barcelona B." #FCB (CatRadio)

保連奴+比爾連

想佢簽貝迪斯個件CM

哩個已經8成過左鍠了

U21勁果件唔要,廢果件爭住要
Bartomeu: "We will sign two or three players for the first team. One or two players will be promoted from Barcelona B." #FCB (CatRadio)

保連奴+比爾連

想佢簽貝迪斯個件CM

哩個已經8成過左鍠了

鍠個陣真係好撚屈

蝗b隊又多件勁人用

睇幾過下幾場格狗
起碼真係控制到中場

華拉堤同samper位置唔同,一齊踢都得

其實2個都係防中
至不過2個都係deep lying踢法
打前半格冇咩問題
(@Alfremartinezz)
Ceballos seemed like a 'lost cause' for Barcelona, but in the last few hours the player is again wavering between the two.

點解咁想要佢?
買個後生中場寧願用番samper同alena
除非佢超到好似同齡saul easygo咁

U21 MVP wo ching
至少好過哂dso ag 同宜家嘅samper alena

正解 加上15m咁平 唔想佢去皇 萬一又一個Isco就仆街了

蝗買人你阻得幾多個?

最重要依個係u21 MVP又平到仆街

50m ag就死攬,u21 MVP 就15m都唔肯俾 我屌你老母究竟玩緊乜撚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞