[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
已經想像緊下年國家打比要列隊恭喜鍠攞西甲了
好似07/08咁
Bartomeu: "We want to sign Verratti and he wants to come but PSG doesn't want to sell him." [@albert_roge]
Officially over

咁就可以落重本bid比比鳥

唔好掛 真心俾一大舊錢買佢寧願用維度好過

傷完出黎完全唔知有咩咁勁,維度仲勁過佢,反而中場真係可以清下人,成堆中場但冇個勁
Bartomeu: "We want to sign Verratti and he wants to come but PSG doesn't want to sell him." [@albert_roge]
Officially over

咁就可以落重本bid比比鳥

買Paulinho咋

真心同一舊錢我寧願要paulinho多過比2連,起碼睇得出佢國家隊都有料到,唔知中超水平係咪極廢,但睇過幾場恆大覺得成隊佢擔緊大棋
Seri加丹比利啦
Seri加丹比利啦

大雄:唔亂咁買人我點食回扣呀
Seri加丹比利啦

丹比利講左唔賣
Seri/ Cxxxxxx 是但一個啦
叫沙維奧拿去踢都好過ag

會唔會侮辱左我

會唔會侮辱左我

https://youtu.be/vL-P19s81fY

你=⚡️
《每日體育報》專欄
近日,巴薩宣佈聘任佩普·塞古拉(Pep Segura)為主管足球事務的總經理,《每日體育報》專欄作家Maite Antón認為巴薩此舉是在掩飾球隊工作的失敗,巴薩如今需要的是趕緊完成引援工作。
以下是專欄的編譯:
日子一天天過去,季前訓練就要開始了,除了回購德烏洛費烏(Deulofeu)之外,巴薩的引援紀錄還是一片空白。 不管是維拉蒂(Verratti)、貝萊林(Bellerin)還是塞瓦略斯(Ceballos),都距離諾坎普十分遙遠。
令人感到稀奇的是,在已經擁有體育主管的情況下,巴薩又聘任了一位主管足球事務的總經理,這兩個職位一般不會同時在一支球隊中出現,巴薩此舉更像是對工作上失敗的掩飾。
體育主管羅伯特·費爾南德斯(Robert Fernandez)一直都負責巴薩的引援工作,現在,距離季前備戰只剩一周,巴薩主席巴托梅烏(Bartomeu)突然決定任命塞古拉為主管足球事務的總經理,並賦予他比羅伯特更大的權力,這意味著羅伯特不再具有決定權。 任命塞古拉的時機令人感到驚訝,因為是羅伯特簽下了巴薩新帥巴爾韋德(Valverde)。
看到自己最大的支援者如今被奪權,巴爾韋德會怎麼想?
至於這樣的改變是否正確,只有時間能告訴我們答案,但如今的現實是,巴薩球迷需要看到新援的到來。

原來飛機報入面都有正常人
以前覺得蘇皮已經夠垃圾
點知一山還有一山低

會唔會侮辱左我

a豬有入球
以前覺得蘇皮已經夠垃圾
點知一山還有一山低

之後就會覺得簽24 ag 呢d已經算係咁
估計Valverde一季就會挽完
《每日體育報》專欄
近日,巴薩宣佈聘任佩普·塞古拉(Pep Segura)為主管足球事務的總經理,《每日體育報》專欄作家Maite Antón認為巴薩此舉是在掩飾球隊工作的失敗,巴薩如今需要的是趕緊完成引援工作。
以下是專欄的編譯:
日子一天天過去,季前訓練就要開始了,除了回購德烏洛費烏(Deulofeu)之外,巴薩的引援紀錄還是一片空白。 不管是維拉蒂(Verratti)、貝萊林(Bellerin)還是塞瓦略斯(Ceballos),都距離諾坎普十分遙遠。
令人感到稀奇的是,在已經擁有體育主管的情況下,巴薩又聘任了一位主管足球事務的總經理,這兩個職位一般不會同時在一支球隊中出現,巴薩此舉更像是對工作上失敗的掩飾。
體育主管羅伯特·費爾南德斯(Robert Fernandez)一直都負責巴薩的引援工作,現在,距離季前備戰只剩一周,巴薩主席巴托梅烏(Bartomeu)突然決定任命塞古拉為主管足球事務的總經理,並賦予他比羅伯特更大的權力,這意味著羅伯特不再具有決定權。 任命塞古拉的時機令人感到驚訝,因為是羅伯特簽下了巴薩新帥巴爾韋德(Valverde)。
看到自己最大的支援者如今被奪權,巴爾韋德會怎麼想?
至於這樣的改變是否正確,只有時間能告訴我們答案,但如今的現實是,巴薩球迷需要看到新援的到來。

原來飛機報入面都有正常人

呢條友都係廢
今年好多新仔走都係因為佢
我對下季已經冇哂期望 剩係希望唔好列多次隊就得
Bartomeu confirmed that FC Barcelona rejected € 50M bid for Andre Gomes. #FCB (MD)

50m都唔撚放,幾時落地獄?

我覺得做好接班先係今年嘅首要任務 唔好諗衝幾多冠啦 有飛機盃仔拎到已經算好

我覺得做好接班先係今年嘅首要任務 唔好諗衝幾多冠啦 有飛機盃仔拎到已經算好

依隊人腳想aim歐聯完全唔洗諗 連西甲都唔知有冇料爭
Bartomeu confirmed that FC Barcelona rejected € 50M bid for Andre Gomes. #FCB (MD)

球王黎架50m

球王黎架50m

睇完佢係周仔盃演出 仲有傻仔想買佢

球王黎架50m

踢完u21夠有傻仔買屌老虎啦

球王黎架50m

嗱 咪單單打打吓
踢埋熱身賽睇埋新教頭先講啦,on99 8月未到就講到世界沒日要降班咁
踢埋熱身賽睇埋新教頭先講啦,on99 8月未到就講到世界沒日要降班咁

球王黎架50m

屌老虎12m 就算啦 Ag 賣到50m 喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞