[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
美斯終於識得挽挨豬story
其實都正常,因為佢去其他球隊真係會再弱化

只係疤咁特別要呢一點既角色姐
真係體系球員

佢同疤真係互相唔可以冇左對方 佢跌watt正正因為疤狗俾安歷基玩到冇左自己風格 中場冇保護

D人覺得要打過中游都勁先叫勁架嘛 唔係就係垃圾
係疤狗六冠 國家隊歐國世盃拎過又如何 未打過煙超咪又係辣殺

標準答案係學界
布斯好似咩盃都拎過

奧運
布斯好似咩盃都拎過

奧運

洲際盃

好似仲要唔係柒揸機

好似仲要唔係渠揸機
屌 基本法得6字頭 考唔考多次好?

我gg

我gg

你幾多?
美斯ig story肥仔個屎忽

好想奶
布斯好似咩盃都拎過

無英超 = 辣殺
Although just a rumor, Barça will tomorrow announce Messi's renewal (3 yrs. +1 optional) after his honeymoon. Buyout fee will be 300M [cope]

好想奶

大大力拍落去

下年矛煙睇啦 仲撐吾撐巴牙?

又話自己係蝗

又話自己係蝗

問渠炸嘛
Sergi Palencia will extend his contract for 3 More years + 1 Year optional, He will start the Pre-Season with the first team. [@Youngcules]
有篇文講美欺老婆係公廁
有篇文講美欺老婆係公廁

lin 呢
美斯老婆原來還有個前男友 踹了他又去找美斯

美斯和妻子安東內拉的世紀婚禮無比溫馨和浪漫,青梅竹馬的兩個人也是完成了像愛情小說一樣的浪漫情節,兒時相識相知相愛,一路走到今日,但近日媒體爆料稱,實際上兩人還曾分開過一段時間,而安東內拉也有過別的男朋友。

《阿斯報》援引安東內拉一位好友的話稱,安東內拉確實同其他人處過一段時間,實際上安東內拉同美斯在一起的時間並沒有那麼長,雖然他們10歲就相識,但是2007年開始,他們才開始認真的交往,一共才十年的時間。

安東內拉的好友回憶說,「我們像往常那樣見面了,安東內拉拿出了一部美斯給她的黑莓手機,她沒說啥,但是我們都猜到了,他們開始交往了。」

美斯同安東內拉兒時是通過安東內拉的堂哥斯卡格里亞介紹的,認識不久之後,美斯就給安東內拉寫信,「有一天我們會成為男女朋友的。」

《阿斯報》寫到,幾年之後,美斯一家搬到了西班牙,在那裡他能夠繼續接受治療,並且在巴塞繼續職業生涯,但是他同安東內拉變成了異地戀,這個時候安東內拉開始同其他男孩約會了。又過了幾年,安東內拉選擇離開了當時的男朋友,回到美斯身邊,據她的朋友說,安東內拉終止了同當時男朋友的關係,去找美斯了。

安東內拉的前任在談到這件事情的時候也是釋然,「她甩了我,但是至少她沒有找其他又老或是又笨的男人,她踹了我找的可是美斯啊。」

轉自新浪香港
Marco Verratti will stay at PSG. [bein sports]

Marco Verratti will stay at PSG. [bein sports]

佢同馬昆奴斯都係一世買唔到
有篇文講美欺老婆係公廁

2次拖都叫公廁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞