[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
小白你覺得自己好揪啲定垃圾龍好揪啲

對香港死心

人地車臣佬都未死心啦,愛爾蘭咪又攪左一大輪先得。

問題係majority 香港人都仲未醒
你做野幫佢地為佢地仲會屌柒你
sor我真係過唔到自己個關

如果你覺得,一個時代形勢係咁易改變到,咁好多人都做偉人聖人啦。我又無咁絕望喎,時間囉。
有冇手足聽日一齊維護正義?
利申本身唔係嗰更但特登調更去拉反中亂港搞事廢青
有冇手足聽日一齊維護正義?
利申本身唔係嗰更但特登調更去拉反中亂港搞事廢青

記得開whatsapp呀,依家啲警狗好撚興whatsapp提人報到。
對香港死心

如果你覺得,一個時代形勢係咁易改變到,咁好多人都做偉人聖人啦。我又無咁絕望喎,時間囉。

我只係對港豬真係冇希望
唔踩到佢地門口都唔識死
真係要等時間過
做到既盡量做啦
留定條後路比自己
你話自私都係咁
港豬根本唔值得去用盡一切幫
對香港死心

我只係對港豬真係冇希望
唔踩到佢地門口都唔識死
真係要等時間過
做到既盡量做啦
留定條後路比自己
你話自私都係咁

「國外的自由生活,因為我並沒有參與創造,所以呢,我也並不留戀。我還是留戀著布拉格的鵝卵石的街道和走過這條街道的所有苦難的靈魂。」(克里瑪)
「捷克很小,當時面對蘇聯的big power(他把手伸得高高),我們這個文人圈子只有百多人,也沒有放棄過抗爭;香港作為中國裏仍然『自由的地方』,處境一定很困難,它的面積這麼小,中國卻是強大的力量,我希望香港人能夠頂住。你們必須記住要捍衛自由,因為即使你這麼小,也可倒過來影響比你大的鄰舍。」
對香港死心

我只係對港豬真係冇希望
唔踩到佢地門口都唔識死
真係要等時間過
做到既盡量做啦
留定條後路比自己
你話自私都係咁

「國外的自由生活,因為我並沒有參與創造,所以呢,我也並不留戀。我還是留戀著布拉格的鵝卵石的街道和走過這條街道的所有苦難的靈魂。」(克里瑪)

我認同架
一直都當香港係根
唔想離開
但有時個種絕望感真係好辛苦
有無手足聽日會去撐陳浩天場?(我實在唔知仲有乜我可以做到)

撐條柒頭皮我寧願遊行今天我算
對香港死心

香港人有車臣佬一半咁勇武
共產黨有英國政府一半咁開明先算啦
對香港死心

時間愈長只會對共產黨愈黎愈有利
人多永遠係無敵
例如你可以睇下波斯拜火教文明點沒就係阿位伯佬人多加殘暴
對香港死心

時間愈長只會對共產黨愈黎愈有利
人多永遠係無敵
例如你可以睇下波斯拜火教文明點沒落,就係阿位伯佬人多加殘暴
請問呢度有冇開TG巴塞球迷group?想join.
thanks
thanks

如果有用,雨傘就已經有用喇,
雨傘運動都成功唔到,我想像唔到有咩方法可以爭取到

出去除左無左一日,增加留案底機會,仲有咩用

我諗呢家大家既心態係明知無用都盡量嘗試下
盡下人事
過多十年分分鐘遊行集會既機會都無
thanks

有whatsapp
有興趣留電話
如果有用,雨傘就已經有用喇,
雨傘運動都成功唔到,我想像唔到有咩方法可以爭取到

出去除左無左一日,增加留案底機會,仲有咩用

yes
俾心機讀書做嘢
自行回歸大英祖國好過
thanks

有whatsapp
有興趣留電話

pm樓主is ok
thanks

有whatsapp
有興趣留電話

pm樓主is ok

thanks

有whatsapp
有興趣留電話

pm樓主is ok

thanks

有whatsapp
有興趣留電話

pm樓主is ok

thanks

有whatsapp
有興趣留電話

pm樓主is ok

thanks

有whatsapp
有興趣留電話

pm樓主is ok

pm左電話俾樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞