[世界大戰]巴塞隆拿球迷討論區(203)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

去左rm就唔睇lu

md+sport VS as+marca睇下邊隊狗報然

Cope+其他記者講左已去鍠+md sport對佢已經靜左

cope有矛link?

Dani Ceballos is very interested in Barca. He also told his relatives that he'd choose the catalan club over Real Madrid. [Cope]

琴日嘅
今日好似冇

其實最新都係呢句Dani Ceballos (Real Betis) "My future? You will see me speak in two weeks."
貝迪c主張佢去鍠因為收到多d錢,佢意願想去疤

呢件好心就俾高少少價買番黎啦,好過3千幾萬買ag番黎

屌,出得release clause點會由球會話事
勸掂球員加盟先係主要工作
賤種係買佢再借去比貝迪斯1-2年
我地就直接入一隊

但佢話要考慮2個星期,有可能係睇賤種會唔會放走沾屎從而有機會直接過賤種打。

如果最後人地揀賤種而又肯借去貝迪斯,咁証明班高層同舊屎冇分別

高層衰過屎唔係一早證明左嘅咩
  還有一週的時間,巴塞就將開始新賽季的季前訓練。不過,以巴塞目前的陣容而言,新帥巴爾韋德可能會感到頭疼,因為中場球員實在太多了!
  如果你仔細數一數,就會發現,巴塞陣中如今的中場球員達到了10人之多,分別是:恩尼斯達、布斯基斯、拿傑迪錫、丹尼斯・蘇亞雷斯、安達・高美斯、阿爾達・杜蘭、拉芬拿,以及踢中場出身的羅拔圖,結束租借回歸的桑佩爾,還有即將升入一線隊的艾蘭拿。
  對於巴塞來說,中場球員「淤積」,是實實在在的煩惱,而不是幸福的煩惱,因為從上季的情況就可以明顯看出,巴塞中場球員雖然多,但是中場恰恰是球隊最為薄弱的位置,在4-3-3陣型體系下,上面這10名球員可能連3個位置都撐不起來,不得不說,這有些尷尬!
  也正因為此,巴塞高層今夏一直致力於引進一名高水平中場,比如華拉迪。

Cope+其他記者講左已去鍠+md sport對佢已經靜左

cope有矛link?

Dani Ceballos is very interested in Barca. He also told his relatives that he'd choose the catalan club over Real Madrid. [Cope]

琴日嘅
今日好似冇

其實最新都係呢句Dani Ceballos (Real Betis) "My future? You will see me speak in two weeks."

我地就直接入一隊

但佢話要考慮2個星期,有可能係睇賤種會唔會放走沾屎從而有機會直接過賤種打。

如果最後人地揀賤種而又肯借去貝迪斯,咁証明班高層同舊屎冇分別

有多個例子唔好咩?
仲要佢細個係巴狗 咁都搶唔贏就自動落台啦
手足好
手足好

首長好
手足好

首長好

辛苦喇
手足好

首長好

辛苦喇

為人民服務
煙一走佢就痴左線
煙一走佢就痴左線

迷得煙唔方正常啦
值還值,但有冇必要係一回事

再者今季轉會費已經正常返(唔計英人),有冇需要去續一份咁高ge人工去留一個本身冇乜離心ge球員

講有無必要,不如問下有無必要呀豬呀狗都俾咁貴人工
巴塞人工開支貴主要係因為班後備都好撚高人工
好過皇狗好多

再者今季轉會費已經正常返(唔計英人),有冇需要去續一份咁高ge人工去留一個本身冇乜離心ge球員

好過皇狗好多

同我講ge野有乜關係,呢班人太高薪,咁都唔代表要開張50萬磅約架
馬德里體育會左閘 菲奧靴南迪斯 Theo Hernández 轉投同市死敵 皇家馬德里,雙方簽約6年,轉會費高達3,000萬歐元。

好過皇狗好多

同我講ge野有乜關係,呢班人太高薪,咁都唔代表要開張50萬磅約架

我意思其實係,如果可以清咁啲柒頭皮,俾美斯高啲人工我真係唔介意。巴塞唔係無錢,前提係唔好亂哂
始終佢重要性無可取代
連阿記都簽到人
我地連毛都未有條
馬德里體育會左閘 菲奧靴南迪斯 Theo Hernández 轉投同市死敵 皇家馬德里,雙方簽約6年,轉會費高達3,000萬歐元。

國王盃見佢幾勁,但值唔值30m就未知啦
[size=2]不過人地大把錢,邊似我地/size=2]
#Messi2021
我就求其google左,有錯你地就幫手改返

美斯256000(舊合約)
尼馬250000
so9 200000
小白165000
影帝140000
碧基130000
馬斯130000
艾巴90000
煙90000
paco 90000
杜蘭 85000
ag 80000
拉 75000
杜拉加斯35000
甸尼50000
av60000
施利臣55000
其他都係2-6萬,有幾位直頭係偏低
尼馬,馬斯,小白佢地份約係班垃圾高層自己開出黎
paco,ag經理人係文迪斯?我諗唔到點解會開咁高人工
格拉加斯,digne果d約又係唔知邊位偉人開出黎,前者巴甲果陣都唔係咩橫空天才,後者係psg就後備

根本d約大部份都on9,羅白反而得2萬,難怪d青訓離心咁大
格拉加斯,digne果d約又係唔知邊位偉人開出黎,前者巴甲果陣都唔係咩橫空天才,後者係psg就後備

痴線,羅白得2萬真係智障
我寧願佢去英超拎高人工佢值得更多細佬幾錢人工?
我就求其google左,有錯你地就幫手改返

美斯256000(舊合約)
尼馬250000
so9 200000
小白165000
影帝140000
碧基130000
馬斯130000
艾巴90000
煙90000
paco 90000
杜蘭 85000
ag 80000
拉 75000
杜拉加斯35000
甸尼50000
av60000
施利臣55000
其他都係2-6萬,有幾位直頭係偏低
尼馬,馬斯,小白佢地份約係班垃圾高層自己開出黎
paco,ag經理人係文迪斯?我諗唔到點解會開咁高人工

我知AG係,Paco唔清楚但華倫人估計都係

AG人工算抵啦,球王級起碼值30萬啦

痴線,羅白得2萬真係智障
我寧願佢去英超拎高人工佢值得更多細佬幾錢人工?

好慘
屌你老母ag件垃圾都80000,班高層真係戇撚鳩鳩

cope有矛link?

琴日嘅
今日好似冇

我地就直接入一隊

有多個例子唔好咩?
仲要佢細個係巴狗 咁都搶唔贏就自動落台啦

應買唔撚買,唔應買既屌老虎就貼錢回購
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞