【集思廣益】運動手錶 邊隻最好??

655 回覆
15 Like 10 Dislike
用海港城coupon 買
好似最平
冇運動都成日驚冇電
已經唔係長著
S7
主要睇時間
決定等今年aw se出唔出2
又話會出運動錶
Fenix 7 / epix 今代冇分
早知直出 7 我買左instant 2先知咁好用
半年前 2500 買venu 2
貪佢有touch + oled
流暢度一定無AW 咁好
但係5日差一次電,如果運動3日左右
揀佢唔揀AW 因為有時會去露營
唔洗除低差電

踩單車划艇用佢無投訴
未試過用黎落水

出左Venu 2 plus 有得講埋電話想試
但覺得有少少敗家
venu 2 plus流暢度再升左
d人話2好lag 你頂到就唔洗換
instinct 2準過fenix 7
想問下用android 平時唔太做運動嘅話係咪都係推薦Garmin 見其他ching都話Fitbit唔好 同埋見佢都差唔多兩年冇出新
但6、7000 蚊一隻...

繼續用735XT + AWS5...
AN機又唔做運動不如買3星 WATCH 4
1星期運動3日以上先好買運動手錶
去海港城用COUPON 扣1500
5500抵玩呀
想請問下師兄邊間可以用到coupon買garmin?
ching 想問下海港城邊間有得賣
戴aw去游水、獨木舟練cap艇都完全冇事
GIGA SPORT
上網睇番用邊隻500 COUPON
我上FB問左GIGASPORT 有F7貨,

保險D可以去現場問左有貨 比用COUPON先即場去旋轉買COUPON
garmin駁strava
認真
如果你運動需要專業數據就一定係garmin
但係如果再加埋日常用就係洗太pro就實係aw
日常用唔做運動兩日一次充電完全無問題
我都有因為aw電量而轉過去用garmin一兩年
但係最後都係揀返aw 因為真係太方便
我都明, G 既DATA好似好多 好專業咁
但係我普通人一個 知道又如何呢
所以我睇中佢只係游水可以自動停 知道我係休息緊
琴日問左APPLE, AW只可以計圈 計時 其實同無用無分別
等SE2先再決定啦

我見官網話有呢個功能,我未用過
唔知係唔係你想要嘅
唔知佢既一節係咩意思
當唔同野先.
睇吓你要唔要水下心率,要嘅係GARMIN SWIM 先有
我都係5400買
咩運動都有得計到
如果你好多outdoor activities就買啦
不過諗用邊款mon又係要諗好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞