【集思廣益】運動手錶 邊隻最好??

655 回覆
15 Like 10 Dislike
無伏,之前已經同另外一條友換過7X SOLAR
可以
其實都唔係,個地圖幾好用呀,行山果陣都真係可以guide到你行

利申:我用緊fenix 7
岩岩出左enduro2 ,電量仲勁過Fenix 7x solar
1.4” AMOLED + 超強電量 = Fenix 7x 加強版
Forerunner 955 同VENU 2 PLUS點揀好
如果室內做HIIT 係咪都係佳明?
其實做運動連手都有汗濕埋, 用touch去攪隻錶梗係好似差d
睇你主要點用 2隻唔同定位
955重運動 2p中度運動加日常用

利申 用緊2plus好滿意
PACE2 VS Forerunner55 邊隻好啲
想買隻入門級

買vein 2 plus不如買apple watch

利申:vein 2 plus用家
係唔想1日1叉先買Garmin
我用android, 唔會用apple watch 啦
主要是想買隻check住心率,1個星期跑一次咁,可以睇message(唔洗覆),唔洗日日差電
2隻好似都做到我既要求
Pace 2電池襟用好多
其他功能應該差唔多
但Pace 2係大陸牌子
啲人話 PACE GPS會好啲
其實我咩都唔知 又唔知邊到有得試下用
T-rex pro 2
啱啱入手venu 2 plus ,想問下隻錶有無體感溫度偵測?
Apple Watch Pro定價咁高
出左價架咩?
LINK PLZ
2022 蘋果秋季發表會前總整理,除iPhone 14 另有4款新品搶先看
https://lih.kg/3114902

入面有link 不過唔知準唔準
之前都吹左好耐話會出頂級運動錶
不過5000以上都唔會多人買啦下話.,..
FENIX 6 定 7 抵買D
最後買咗forerunner 955
千幾蚊嗰啲靠唔靠得住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞