【集思廣益】運動手錶 邊隻最好??

655 回覆
15 Like 10 Dislike
上次去cam2淨係比隻假錶你試size
我都手幼照戴fenix 7x 鐘意咪得囉
可能唔太清楚,不過你留意下個掣個凹位,左邊兩個掣已經食左入去...

GARMIN 係咪有分中英文版? 有時見人講國際版, 有咩分別
定有邊幾隻model無分?
國際版好似冇中文
epix gen2係多國語言版
想問下係咪得呢隻無分
好似fenix 7都冇
唔該巴打
睇下黎緊bf有無折
Fenix 7有多國語言wo
大家點睇google pixel watch ?
巴打用 955 個抬手功能 work 唔work ?
我果隻好似成日抬完都唔見佢著咁既
我用venu 2 plus
我冇乜太大分別
但次次fing 手(旋轉果下)都有加速度先次次work

但955 唔係可以長著mon 但冇背光咩?
個mon 係睇到, 但如果全黑環境, 都要係有蠕光先睇到字..
咁睇黎我果個真係有D 問題...
AMAZON JP有EPIX 2特價..計詖HKD 5800到仲有rebate食希望無伏
睇過佢有中文同埋garmin有國際保2年
Ching 隻錶到左可唔可以講下係咪有中文版
我用series 8,同你一樣沖涼嗰陣叉,一日一叉都可以頂到
咪話有中文
落完單1日就到左
入手garmin955solar見雙十一特價月份4000唔駛
上個月買隻Apple watch ultra 用二星期即刻賣走
頂唔順電量兩三日要一差
師兄邊到買
Citychain 賣哂啦 $3750-200coupon
得閒上去睇下有冇返貨
ultra都要2,3日一差? 你平時使用習慣係點?
好明顯講緊apple watch啦
Sorry 睇錯 自膠sorry
平常咁用 aod 收通知 一日都用30-35%電
咁第三日淨返30%電都要差啦
Aw收通知有啲麻煩 要同手機同步 冇得手機響手錶唔響 震又係
反而garmin 可以較震響 通知又清晰
電量一星期都係用50% 完全唔駛擔心電量問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞