DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
會考慮試下
始終我份工唔太定時,如果易book都好啲
唔該晒你
Hairless
我做hairless
每次做完個治療師會同我約
或者之後whatsapp我

我覺得唔算易book係因為我返office hour
又係join non-peak (平啲)
所以我只可以偷lunchtime時間做
因為我收工就係peak hour

不過我個治療師lunchtime都好full
所以佢通常一次過同我約咗兩三次先
但係有事想改期就唔會改到幾日內喇
見你話返工唔定時
可能呢一點對你影響唔大

我做full face, 小腿, bikini, underarm
做咗一兩次已經明顯出慢咗同冇咁密
So far我覺得效果幾好同性價比高

我問下hairless價錢同埋包唔包我想做嘅先
我係收工唔定時所以驚夾唔到時間上去做姐
感謝你嘅分享
我見佢個網嘅半價優惠價錢都係真
同埋都齊唔同部位
你可以參考下

Non-peak好似都包星期六下晝幾個鐘
唔知幫唔幫到你
幫到啊, 多謝晒你啊
我就係見到6月有半價先心思思諗緊join M記定H記炸
問完價我發完真係平好多
打算搵日上去試下睇下手勢再決定
我第一次去脫加拿大,佢直程夾硬喺我個衫袖位置(短袖)拉開幫我脫毛,連衫都懶得叫我除,其實我件衫冇乜彈性,佢咁樣做反而有啲脫唔乾淨
但係完全唔sell,衛生各樣野都OK,到而家都脫咗六次,有啲麻煩就係即日取消兩次就會停三個月服務
你果個係咪口音唔正嘅大嬸做?
以前佢哋班後生妹妹唔會咁做
可以幫你
@usernameise
冇轉呀都係@potatoyummyyy 可以tg搵我
琴日第一次用755機standard power脫全身 其他位都忍到 但bikini同o位真係痛到一個點每一下都好似俾人用電槍電+俾火燒+用界刀界咁 想問各位絲打係咪都係咁痛

利申個痛感半個鐘後就消失 冇唔舒服 不過過程真係痛到想死
見過絲打話過程好似酷刑咁
真係酷刑痛到我全身出哂汗 個腦一片空白 就係想快啲走 係咁大個人都未試過嘅痛
我又冇咁誇
好似被熱水彈下咁
本身好緊張,玩住電話做分心下
即係人人唔同?
你邊間脫緊
幫我脫個個話色素深會痛d
Focus medical
咁絲打bikini位本身算白?
絲打係佢度脫左幾多次?同埋少左幾多毛
起埋粒粒咁驚起問絲打你搽咩藥膏
同鬼妹比就一定唔係
我自己都唔清楚
據講唔算黑囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞