DBP同WD係黑店-脫毛討論區25

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
M記脫bikini 脫幾多次先清到?
d 毛太幼唔夠粗的話 有機會脫極都仲有d
嘩去到等咁耐我真係睬你都傻
我係bare脫腳,好似脫左4次,係生幼左但都係有
好彩bikini位去左h記脫,一樣做左4次已經生少左好多好多
故事教訓真係要爬文做好research
Bare脫腳都1萬 睇返h都係萬4,5到
行咗幾間都冇
Tokyo lifestyle都冇
個陣就係無爬文 好後悔
我都考慮緊cutis
唔知會唔會hard sell或者脫得唔好
lumXere ?
可唔可以講多少少
點解我underarm 脫左第4次
今次d 毛好似好快生返出嚟同未脫個期一樣咁多?
但明明頭3次係幼左 生慢左 冇咁多

會唔會個所謂治療師拖光所有效果差左?????

有冇人可以解救我
脫毛揀永久定四年保養好?
Hairfade?
想問吓脫一次全腳大嘅要幾耐時間?同埋通常脫多次先有明顯效果?
點都係永久好啲既絲打話第時如果生完bb荷爾蒙會變,但我唔想比全身就簡左四年保養

絲打如果要referral可以tg @potatoyummyyy
本身同個fd去開20Laser做脱毛
點知近依兩年hard sell到暈
唔join就Hea做
我fd果個叫咩Ben
次次去等埋佢都sell成粒鐘
本身想join其他野 依家都唔敢再join
感覺無底深淵
**** 黑店20Laser blacklisted ****
**** 黑店20Laser blacklisted ****
做咗啲資料搜集 想問吓呢間Devon好唔好
有冇人試過saynomore依間野
我見佢係完完全全零sell
佢話自己係0 sell定係你有朋友試過先?間間都講到自己天下無敵㗎啦,最好都係有朋友試過,一係就喺度做多啲資料蒐集,另一個選擇就係去啲開咗比較來聲譽穩陣啲嘅
照計咁細範圍好難拖光,可能咁啱你撞咗生長期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞